Gott nytt år!

Till er alla. Hoppas att det blir ett ännu bättre år än det här året :)

Hemma igen

På stan så lämnade jag tillbaka två tröjor.. Kommer ändå inte använda dom. Känner mig faktiskt lite duktig som lämnade tillbaka :D Inget som hör till vardagen för mig, brukar istället bara bli liggandes med lapparna kvar, i garderoben. Sen köpte jag lite smink och grejer, jag visar nog sen. Nu ska jag nog duscha så jag hinner innan Micke kommer halv fyra :) Puss på er!

Snö

Nu hörni. Nu snöar det här hemma hos mig. Massvis!
image340

Inspiration

Jag älskar Haylie Duffs outfit här, liknar en jag hade i våras. Helt enfärgat, och med bara ett par gula pumps som bryter. Love it! Kanske man skulle ha den outfiten idag :)

image339

Celebrity News

Vanessa Hudgens och Ashley Tisdale börjar bli riktigt populära i kändisvärlden. Nu börjar dom tillochmed skapa kaos med fotograferna.

image337

image338

Celebrity News

Shakira.
Shakira är på kärlekssemester med pojkvännen Antonio de la Rua. Här är några finfina bilder på dom. Tycker att dom ser så down to earth ut. Riktigt söta :)

image335

image336

Happenings today

Ja idag är det ju nyårsafton. Nice nice. Fast ändå, jag vet inte.. Jag gillar ju att det är jullov :p Memen. Idag ska jag först nu göra mig lite iordning för att åka till stan, ska köpa lite sånt där tråkigt skit :p Typ mallar för att måla fransk manikyr och lite sånt. Sen innan jag åker hem ska jag nog lägga mig i solariet lite grann :p Vill bli lite brun. Sen när jag kommer hem ska jag duscha och så, så kommer Micke. Sen vet jag itne vad vi ska hitta på. Men på kvällen blir det nog bara att vara hemma iår med familjen, äta god middag och så. Sen blir det att gå till några kompisar för själva omslaget.

Hur ska ni fira er nyårsafton? :)


My Countdowns

Nu är det:

0 dagar kvar till Nyår
dagar tills skolan börjar :(
31 dagar kvar till Flytten
46 dagar kvar till Vår studentskiva
165 dagar kvar till Studenten

Nyårsafton idag :)


Godmorgon allihopa!

Hoppas ni sovit gott! Det gjorde jag som vanligt :) Sov länge osckå, gud vilken sjusovare jag blivit på sistone. Förut som jag aldrig en minut längre än 10. Men nu har även jsg upptäckt skönheten med sömn, :p

Hur länge sover ni när ni är lediga?

Humor a la Sandra

Okej, jag råkade gå in på tjuvlyssnat.se och titta innan jag sov. Hittade denna och tyckte den var askul :)

Mamma ~30 och dotter ~4 går omkring mellan hyllorna när dottern får ett utbrott.
Dotter: Jag VIIIILL ha den!
Mamma: Nej, du kan inte få den älskade vän.
Dotter: Jag viill jag viill jag VILL HAA!!
Mamma: Nej, sa jag.
Dottern kastar sig på golvet och börjar slå och sparka, mamman tittar på henne, och lägger sig bredvid och gör likadant. Generat ställer sig den lilla upp och tittar sig omkring.
Dotter: Men mamma, vad gör du?

Sötnos :)

Söta Micke :) Pratade med honom i telefon för en liten stund sen, sen skulle han sova så vi la på. Nyss ringde han upp igen och sa inte så mycket mer än pusspusspuss :) Sötnos :)

Sleepingtime

Nej nu hörni så ska jag gå och lägga mig, imorn blir ju en lååååång dag eftersom de är nyårsafton :) I bloggen ska jag försöka skriva ut lite nyårslöften också. Tänkte försöka mig på något sånt i år :) Har aldrig gjort nyårslöften förut. Men nån gång ska ju vara den första :)

Vad ska ni ha för nyårslöften? :)

Happenings today

Ja, dagen idag har nog varit den allra segaste jag varit med om på mycket länge :p Började ju med att jag snoozade en timme imorse. Sen gick jag upp, satt lite v id datorn.. Åt ingenting förrens vid halv två tror jag. Sen försökte jag lära mig lite gitarrspel(det enda vettiga jag gjort idag) och efter det glodde jag One Three Hill. Sen la jag mig i badet och låg där hur länge som helst. När jag kom upp fixade jag lite med bloggen och så, sen glodde jag film med familjen. Och nu så sitter jag här. Ska snart sova. Vad är det med dessa söndagar egentligen?

Vad har ni gjort idag?

Min stora kärlek

image334Den filmen gick ju på TV ikväll :) Så jag tittade på den med min familj. Den var riktigt bra faktiskt, mycket bra budskap egentligen. Handlar ju om en kille som är utseendefixerad, som blir hypnotiserad och ser folks utseende efter deras insida. Bra människor blir snygga, dåliga människor blir fula. Ja, jag ska inte avslöja om någon inte sett den :) Men den var bra. Lätt att hänga med i och bra gjord :) Jag gillade den!

Ny design

Sådär hörni, nu har jag gjort en ny design. Jag vet inte riktigt om de blev som jag tänkt mig. Men men, det får duga tills vidare :p Jag måste testa lite olika tills jag hittar vad jag vill ha tror jag :)

Designen

Nej hörni, jag gillar inte min rosa design överhuvudtaget så jag ska nog försöka mig på en omgörnin men jag vet inte vilken färg jag vill ha. Gillar typ beigeaktigt på hemsidor, eftersom det är så lättläst, men det känns som att alla andra har det. Grått/svart/vitt känns inte riktigt som min stil, svårt att få det att se glatt ut, och jag är inte så himla pessimistisk av mig. Är mer en optimist. Grönt tycker jag är svårt att få snyggt eftersom att jag inte är något vidare fan av de ljusgröna nyanserna. Blått känns så kallt och gult blir man förvirrad av. Brunt är ju.. Brunt.. Gillar de inte alls. Det är tråkigt, om man inte matchar det med beiget och guld. NEj, jag vet verkligen inte vad jag ska hitta på! Vi får väl se. Jag kommer nu att pilla lite med min blogg för design :)

My Countdowns

Nu är det:

1 dag kvar till Nyår
dagar tills skolan börjar :(
32 dagar kvar till Flytten
47 dagar kvar till Vår studentskiva
166 dagar kvar till Studenten

Oh no! Ensiffrigt till skolstarten :(


Celebrity News

Jessica Alba.
Jessica är förlovad nu! Grattis! Såklart med pojkvännen Cash Warren. Så nu är det mycket som händer, hon är både gravid och förlovad nu :) Dom är ju så söta ihop!

image333

Celebrity News

Nicole Kidman.
Välkommen till gänget. Nicole Kidman är nu gravid hon med. Med sin man Keith Urban som hon varit gift med i 18 månader nu. Grattis Nicole! Hon sägs vara riktigt glad för att bli mamma.

image332

Celebrity News

Så, Lindsay Lohan har en ny kille på gång kanske? Ja, frågan är ju. Man vet aldrig. Men det ser lite så ut. Han ser ju bättre ut än den andra.
image329


image330

image331

Godmorgon!

Godmorgon alla ni :D Hoppas ni sovit bra! Det har jag. Jag sov till halv elva, och sen låg jag och myste i sängen i nästan en timme. Älskar att göra det, det är så himla skönt :)

Dagens inlägg:

Godmorgon allihopa!
          Snoozade en halvtimme idag :D
My Countdowns
          Bara två dagar ill nyår!
Happenings today
          Ska till stan med Lisa idag :)
Outfit of the day
          Brun outfit idag
Anonym
          Komiskt de där med anonyma
Hiss eller Diss!
          Lindsay Lohan idag
Celebrity news
          Lindsays nya kille?
Inspiration: Ashley Olsen
          Grymt snygg outfit.
Sandra önskar..
          Att jag kunde spela... ?
Sandra wants
          En fin top från Stayhard
Sugen på..
          Nu är jag sugen på att parta lite
Sandras biktstol
          Nej jag gillar inte mellandagsrea
Lisas och min dag
          Detta gjorde vi
Massa chips och Harry Potter 5
          Nu har jag sett HArry Potter 5 och det här tyckte jag
Sleepingtime
          Nu ska jag sova

Sleepingtime

Nä hörni, nu ska jag ta och sova. Lång dag idag, och nu börjar det bli mycket sent, plus att just nu är jag inte så glad, så nu vill jag ha ny dag. Godnatt alla!

Massa chips och Harry Potter 5

image327Nu har jag och min familj ätit maaassa chip, godis och popcorn och druckit massa läsk. För vi har tittat på film. Vi såg Harry Potter and the order of the phoenix (tror jag den heter)

Den var faktiskt bra, precis som de andra filmerna i serien. Välgjort som alltid, och genomtänkt story. Märks att dom lägger ner mycket pengar på filmen, vilket är riktigt bra. Det gör ju att filmen blir bättre. Det som är roligt med storyn är att det är mysterier från de tidigare filmerna som nystas upp i den här. Det gör det riktigt spännande :)

Har ni sett den? Vad tyckte ni?

Lisas och min dag

Idag var ju jag som sagt på mellandagsrean, och det var Lisa som var med mig :) Det var mycket trevligt och vi hade fest i bilen :) Här kommer en bild från vårt fika, gissa vem som är den "nyttig" som dricker cola :p Vi fick iallafall med oss några saker hem, jag visar nog imorn vad jag fick med mig :) Tack för sällskapet Lisa :)

image326

Sandras biktstol

image328Mellandagsrea i all ära. Idag var ju jag och Lisa på mellandagsrean. Men alltså jag måste bara säga att jag inte riktigt gillar den. Jag vet inte vad de är, men jag tycker att det är för mycket folk, och dessutom är sakerna inte så himla billiga. När jag tänker mellandagsrea tänker jag stort. Jag tänker linnen 29:-, t-shirts 49:- Koftor max 99:- Men så är ju inte fallet. Tyvärr. Det är mellandagsrea och koftorna kostar 300:- iallafall. Nej.

Jag vet, det gäller att hitta det rätta fyndet, men jag vet inte om jag tycker att det finns så mycket fynd ändå. Plus att när man går såhär sent så känns det så urplockat. Nej, jag känner mig som en hyena som slåss med alla andra hyenor på stan om att få bästa biten. Fy. Sen är det itne så himla kul när man står still och väntar till exempel och det kommer folk som pressar sig förbi en, glansiga i pannan och flåsar mig i nacken. Nej, usch. Jag gillar itne mellandagsrea. Förmodligen därför jag brukar stanna hemma på rean. Nej, tacka vet jag halvtomma affärer.

Sugen på..

Jag är riktigt sugen på att gå ut och parta idag alltså. Det var länge sen nu. Känner att dansnerverna är på G :p Antingen det eller att se på film med någon :) Vad ska ni göra ikväll? Någon som ska ut på fest? :)

Sandra wants

image325Hittade just en fin top på stayhard. Tyckte att den var lite fin, och är i stil med något jag har tänkt att jag skulle vilja ha :) Dock vill jag inte ha den lika genomskinlig och så.. Kanske ett annat material också, men annars, fin.

Sandra önskar..

image324Jag önskar att jag kunde spela elgitarr. Eller vanlig gitarr. Tänk vad coolt det skulle vara. Man sitter ett gäng, på stranden på sommaren, framför en brasa.. Så plockar man fram gitarren och börjar spela lite. Sååå mysigt. Fast, elgitarr är ju coolare. Då skulle man kunna vara med i ett band. Det vore coolt. Det skulle jag vilja vara. :) Två gånger har jag fått förfrågan om att vara med i ett band, men som sångerska. Det är ju itne de jag vill, så jag har sagt nej. Plus att ett av banden spelade itne sån musik jag ville. Men tänk vad kul det måste vara att vara med i ett band.

Ja, gitarr alltså..

Inspiration: Ashley Olsen

Här kommer en bild på Ashley Olsen som inspirerar mig. Älskar skjotran och de trasiga jeansen. En sån här outfit skulle jag själv vilja ha! Vad tycks?
image323

Celebrity News

Lindsay Lohan.

Lindsay Lohan är ju på Capri för att delta vid filmfestivalen där. Och hon har med sig en kille. Samma kille som hon synts mycket med i Los Angeles. Ingen vet vem det är, men de kanske kan vara Lindsays nya kille? Personligen tycker jag inte att han är snygg, känns som att hon kanske mött honom på rehab, men vem vet. Vad tycker ni?
image321

image322

Hiss eller Diss!

Lindsay Lohan

image320

Ja, Hiss eller Diss? Jag bara ÄLSKAR koftan!

Anonym

Jaa, alltså.. Dessa anonyma kommentarer. Sen jag skrev mitt inlägg om att alla dumma kommentarer är anonyma så har jag fått fyra stycken dåliga kommentarer. Guess what? Dom är anonyma :p Jag förstår inte varför folk har så svårt att stå för vad dom tycker? Varför kan man inte bara erkänna vem man är? Sen är det ganska konstigt också.. Alla dåliga kommentarer kommer två och två. OCh då funderar man ju på om det kan vara samma person som skrivit båda kommentarerna, men skrivit olika namn.. Ja, man undrar ju. Känns lite väl slumpmässigt att man inte får en enda dålig kommentar på nån vecka, sen kommer det två med några minuters mellanrum, och sen tar det någon vecka igen. Hm. Nåja, nog om det. Det jag vill ha fram med det här är bara att:

Våga stå för vem du är och vad du tycker, sluta vara anonym.

Outfit of the day

Kommer här :)

      


Tröja: Cubus
Jeans: Diesel
Benvärmare: H&M
Stövlar: Din Sko
Halsband: Ur & Penn
Armband: Egengjort

Happenings today

Idag ska jag ju åka till stan med Lisa nu. Så vi lär ju gå där ett tag.. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra mer..

Vad ska du göra idag?

My Countdowns

Nu är det:

2 dagar kvar till Nyår
10 dagar tills skolan börjar :(
33 dagar kvar till Flytten
48 dagar kvar till Vår studentskiva
167 dagar kvar till Studenten

Måste köpa nyårsklänning! Bara två dagar kvar!


Godmorgon allihopa!

Hoppas ni sovit gott :) Det gjorde jag :p Jag snoozade dessutom i en halvtimme :p Skööööönt :p Men nu blir det lite bråttom, jag ska till stan med Lisa idag :) Så jag måste göra mig iordning :)


Dagens inlägg:

Godmorgon!
          På väg till träning
My Countdowns
          Bara tre dagar ill nyår!
Hiss eller Diss
          Vanessa Hudgens på tur
News for today
          Vem tjänade mest på en enda dag?
Happenings today
          Träning, badat och massa annat
Sandra wants
          En söt/ful tubtopp? Jag kan inte bestämma mig :p.
Sandra önskar..
          Varför kan inte jag sy?
Sandra wants
          Mysig tröja jag hittade.
Lika som bär?
          Modell som är grymt lik Rachel Bilson
Update på happenings today
          Vi skulle visst få besök idag :p
Min plattång
          Lite facts om min plattång
Crap..
          VAD ska jag ha på mig?
Vill DU vinna parfym av Christina Aguilera?
          Det vill iallafall jag :D
Komma i form-hjälp
          Mina tips till att komma i form
Outfit of the day
          Enkel outfit
Mys & Film
          Flip sover, jag myser
Sleepingtime
          Nu blir det sovtime.

Sleepingtime

Ja, nu är det nog dags för att sova, men dessvärre är jag inte trött längre eftersom att jag somnade en liten kortis för en stund sen. Men men, man kan ju inte sitta uppe hela natten :p Imorn skulle jag allt vilja ta mig en sväng in till stan och shoppa på rean faktiskt. Men vi får se :p Hoppas ni sover så gott allihopa så hörs vi imorgon biti :) Puss på er alla! :)

Mys & Film

image312Nu sitter jag och min lilla bäbis(Flip) här och myser :) Ska titta på film nu tror jag :) Har Flip-tröjan på och Flip har nu somnat på min axel/bröst/arm/mage. Huu vad stor han har blivit, jag minns när han var liten, då han kunde sitta på mitt pekfinger och få plats :p

Btw, usch vad kassa bilder det blir med webcameran på bärbara datorn :p Haha!

Outfit of the day

Här kommer en outfit of the day :)

     


T-Shirt: H&M
Jeans: Vila
Sjal: Åhléns

Komma i form-hjälp

Jag satt och tittade lite på olika bloggar nyss och hittade ne om en person som vill gå ner i vikt. Hon/han hade gjort en liten lista som var som en morot. Personen börjde på en viss vikt, och sen för olika delmål så skulle han/hon få någonting. Det är nog någonting som jag själv skulle kunna göra och som faktiskt skulle kunna få mig att göra det! Personen hade som en lista för varje kilo, jag tror att jag skulle göra en likadan om jag skulle "banta", fast jag skulle använda mig av mått istället. I och med att vikten kan gå upp, men man kan bli smalare. Det beror ju på om man ersätter fettet med slimmade muskler som väger mer, då blir man ju inte lättare, men man blir smalare. Och det är ju oftast det osm är målet med bantning. (Ojoj Sandra, nu skriver  jag ju om bantning bland unga personer, ett ämne man inte får prata om, jag vet) Grejen är att jag tycker att det är okej att "banta" när man är 16 + om man gör det på rätt sätt att man kombinerar bra mat & träning. Inte att man slutar äta eller så. Dessutom resulterar ändå bara det i att man blir tjockare.

Så tips från mig till er som inte är nöjda med era kroppar, ert midjemått exempelvis. Gör en sån här lista, skriv upp olika delmål och någonting som du får eller så när du nått det. Ju närmare det stora målet du kommer, desto större grej ska du få. Och det viktigaste av allt: Sätt inte delmålen i vikt, sätt dom i omkrets, centimeter.

Och nej, jag uppmanar inte folk att banta, men för de som itne är nöjda, för jag tror att det är viktigt att vara nöjd med sig själv för att kunna må bra.

Personen jag besökte var: Papercutskaner

Vill DU vinna parfym av Christina Aguilera?

image305


För att vara med och tävla om den här parfymen, gå in på Fashion TK's blogg och se hur man gör!

Jag vill vinna den här parfymen för att jag gillar verkligen den doften, jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv typ och dessutom beslutade alla mina favoritparfymer sig för att ta slut samtidigt. Dessutom tycker jag att parfym är dyrt at köpa om man får vara ärlig, men ändå vill man ju ha dom :p Därför vore det perfekt att vinna! :D

Bra motivering, men men, den är iallafall sann :)

Crap..

Nu kan jag inte alls bestämma mig för vad jag ska ha på mig idag.. Jesus. Jag kommer verkligen inte på någonting kul.. Hjälp mig! Checka gärna in min kategori "outfit of the day" så ser du några av de outfits jag har haft. Hjälp mig! :D Då blir jag glad!

Min plattång

Just ja! Jag har ju fått många frågot om min nya plattång som jag tar och besvarar här eftersom att jag inte har haft så mycket till till övers för att svara på alla kommentarer.

Min plattång kommer från märket HerStyler. Hemsida: www.herstylereu.com och jag har köpt den i Skärholmens köpcentrum för 1000 :-

Här är lite fakta som jag har fått förklarat för mig som kan vara felaktig också så att ni tänker på det:
Det är en plattång av senaste teknologin, den har rörliga plattor, vilket gör att den inte fastnar i håret när man drar (måste påpeka här att den kan göra det om man pressar för hårt) Plattorna är av något material som är en typ av keramiska plattor, men bättre än vanliga. Den är 6x effektivare (it's true) Den använder sig av någonting med oljor i håret, och det gör att håret stannar som man formar det. Håret blir inte frissigt elelr så när det blir fuktigt, utan det behåller sin shape. Håret blir itne heller elektriskt.

Jaa, det här är typ det jag komemr ihåg. Det går säkert att läsa sig till också om man är mer intresserad. Eller så kan man åka och prata med dom i Skärholmen, fast dom pratar engelska :p Plattången finns i tre färger, svart, rosa och lila. Jag tog en rosa bara för att det var lite kul :p Den kommer med ett års garanti och är det något fel så får man en ny.

Det var lite om plattången, undrar ni något mer om den är det bara att fråga :)
image304

Update på Happenings today :p

Pappa kom nyss in och sa att vi ska ju få besök snart...

OoOooops! Dags att göra sig iordning eftersom att jag har smink utkletat i halva ansiktet, blött hår som står åt alla håll, mjukiskläder och jaa.. Eller, det känns iallafall så, riktigt så illa är det inte med sminket :p Men men. Ska göra mig lite fin nu. Har blivit så mycket roligare att fixa håret nu med nya plattången! Love it! Jag har ju tyckt att det är jobbigt att fixa håret eftersom att jag knappt har någon frisyr längre :p

Lika som bär?

Jag tycker att den här modellen från asos.com's hemsida är riktigt lik Rachel Bilson när man bara tittar till.
image302 image303

Tycker inte ni?

Sandra wants

Den här tröjan skulle jag verkligen vilja ha. Utan tvekan. Riktigt snygg enligt mig :)

image301

Sandra önskar...

Jag önskar att jag kunde sy egna kläder. Jag brukar rita egna kläder lite då och då, och har många idéer om hur jag skulle vilja göra olika klädesplagg, men tyvärr har jag noll kunskap inom området sy. Det är jättetråkigt, för jag önskar verkligen att jag kunde. Men men. Det är iallafall något jag önskar.

Kan DU sy egna kläder?

Sandra wants

Jag skulle vilja ha något sånt här, sött och stiligt på samma gång. Fast jag vet itne riktigt vad jag tycker om den här än, kan inte bestämma mig, bitvis tycker jag den är ful och bitvis tycker jag att den är helt underbar. Det tråkiga är att den nog är väldigt svårburen. Kommer iallafall från Glitzy.se
image300

Happenings today

Imorse så gick jag och Micke upp rätt tidigt ju, för jag skulle åka och träna. Det gick jättebra, fast jag har världens träningsvärk i ljumskarna. Blä. Men ändå är det rätt nice, för då känner man att man verkligen gjort någonting :)

När vi kom hem efter träningen så badade vi :) Det är så skönt att bada tycker jag, avslappnande och bara allmänt skönt. Vi hade tända ljus och annars var det helt mörkt.

För en stund sen åkte Micke hem, så nu har jag ingenting att göra direkt.. Kollar på Tv lite grann, kollar lite bloggar.. Skriver lite blogg.. Ja, the usual.. :p Rätt skönt att bara ta det lugnt faktiskt, jag är lite trött :p

Egentligen skulle jag vilja gå på mellandagsrean, men de är så tråkigt att gå helt själv, plus att jag har aldrig varit något fan av mellandagsrean faktiskt. Jag tillhör de som tycker att det är för mycket folk och ändå inte så mycket rea :p Plus att eftersom jag inte har någon större koll på hur mycket jag shoppar så är det bra att stanna hemma, annars komemr jag hem med alldeles för mycket onödigt som jag inte behöver. :/

Jag har iallafall några saker jag ska göra, jag ska plocka i och ur diskmaskinen så blir mamma och pappa glada :) Och så ska jag nog titta på en film, Life of Brian tror jag den heter :) Den verkar kul efter vad min pappa har berättat :p

Vad har/ska ni göra idag?

News for today

På expressen idag står det om kändisar som har tjänat mycket pengar på en och samma dag. Här har vi ett exempel:

image297

Läs artikeln HÄR

Hiss eller Diss!

Idag hissar eller dissar vi Vanessa Hudgens outfit

image296

Så.. Hiss eller Diss?

My Countdowns

Nu är det:

3 dagar kvar till Nyår
11 dagar tills skolan börjar :(
34 dagar kvar till Flytten
49 dagar kvar till Vår studentskiva
168 dagar kvar till Studenten

Ojoj, tre dagar, det är väldigt lite.


Godmorgon!

Nu ska jag åka tilll träningen, så ha det så bra allihopa! Puss :)

Dagens inlägg:

Godmorgon! :D
          Uppe med tuppen idag och på väg till träning
My Countdowns
          Bara fyra dagar ill nyår!
Min plattång
          Den är gryyyyymt bra!
Happenings today
          Idag kommer Micke!
Outfit of the day
          Det var länge sen nu, men här kommer en :)
Lockar med plattången
          Bild på mig med lockar från plattången.
Ny design
          Nu har jag gjort en ny, rosa, design
Guitar Hero 3
          Micke och jag har spelat.
Celebrity News
          Mischa Barton har kört rattfull
Celebrity News
          Babyboom i kändisvärlden
News for today
          Polisen kan bli hårdare med fildelning
News for today
          Update i fallet Madeleine McCann
Mina funderingar om bloggen
          Regelbundna besökare?
Good Luck Chuck
          Jag och Micke ska kolla film.
Veckans minnesbild v.52
          Bild på mig som treåring
Good Luck Chuck
          Mina åsikter om filmen
Hiss eller Diss!
          Vi hissar eller dissar Brineys nya frisyr
Angående bloggprogrammet
          Förlåt, här förklarar jag
Sleepingtime
          Ni ska vi sova

Sleepingtime

Nu ska jag och Micke gå och lägga oss. Vi ska nog itne sova men vi ska lägga oss i sängen och snacka :) Så sov så gott nu alla sötnosar :) Puss på er!

Angående bloggprogrammet

Okej, jag måste erkänna det. Jag har varit usel på att följa bloggprogrammet de senaste dagarna, som jag erkänt tidigare. Men nu ska jag lägga ner det tills vidare, jag kommer bara lägga upp delar av det. Jag kommer försöka lägga upp så mycket jag kan, men ja. Förlåt, men det kommer fortsätta om några dagar, så att ni vet. Nu kommer jag bara skirva om saker jag verkligen vill skriva om och så. Det gör jag ju iofs annars också, men jag ska bara skriva om det jag känner just då. Som jag har gjort den senaste veckan :)

Så, bloggprogrammet ska följas igen om några dagar :)

Hiss eller diss!

Idag hissar eller dissar vi Britneys nya frisyr:

image295


Så, vad tycker ni? Hiss eller diss? Jag har redan bestämt mig :p

Good Luck Chuck

image294Ja, då har vi ju sett Good Luck Chuck. Jag tyckte faktiskt att den var bra :) Blev liiite besviken på ett ställe, men, ändå en bra film. Kul story, lätt att hänga med, bra skådespelare och rättså roliga karaktärer.

Ja, det finns egentligen inte så mycket mer att säga om den, men jag tycker att ni ska se den om ni känner att ni vill se någon lättsam film som man inte behöver anstränga sig för att hänga med i :p

Sen är det ju faktiskt väldigt stiliga skådespelare med i den också :p Dock kanske inte Chucks bästa kompis, sorry guy.. Men de som har huvudrollerna ser bra ut :)

Veckans minnesbild v. 52

Den här veckans minnesbild blir den här:

image293


Det är jag som liten. tror att jag är tre år där, så egentligen minns jag väl inte när den här bilden är tagen, men ja, jag tyckte den passade in idag :) Kände att jag ville dela med mig av den :p När jag var liten älskade jag att leka utomhus, och här är jag på en stor äng som finns där jag bor. Men erkänn att jag är liiiite söt? :)

Good Luck Chuck

Nu ska jag och Micke titta på film :) Ska se Good luck Chuck, och mysa lite :) Så ni får ha det så bra så länge, jag skriver säkert en liten recension på filmen sen :) Puss på er alla!

image292

Mina funderingar om bloggen

Jag har funderat på det här med min blogg. Jag tycker att jag har väldigt många besökare per dag, inte om man jämför med Kenza, Stina-lee och Blondinbella, men om man bara tänker att jag är jag. Och jag menar, jag jämför mig inte med dom, för dom har bloggat mycket mycket längre än mig och sånt. Men en sak jag undrar är om man har några läsare som är regelbundna. Som besöker min sida dagligen, eller i närheten av det. Jag har ingen aning, eller, jag misstänker ju att jag har några eftersom att det är några som kommenterar ganska ofta (tack till er) Men.. En fråga jag vill ställa till er är:

Besöker du min blogg regelbundet?

Och jag skulle bli jätteglad om du bara kunde skriva att du gjorde de om du faktiskt gör det :) Jag tycker det skulle vara kul. För jag menar, jag har ju på ett ungefär lika många besökare per dag, men det kan ju bara vara en slump, det kan ju vara så att det är helt nya besökare varje dag :p

Aja, som sagt, så skulle jag bli jätteglad om ni som faktiskt läser bloggen regelbundet kunde skriva det som en kommentar här :) Ni får vara anonyma om ni vill :) Sen skulle jag bli glad om de som läste min blogg faktiskt kommenterade ännu mer, jag blir så himla glad när jag fått någon kommentar :D

News for today

Update på fallet Madeleine McCann som ni vet att jag följer lite smått. Vill ni läsa mer finns det på Expressens hemsida.

image290

News for today

Här är taget från expressen, vill du läsa hela artikeln kan du gå in här
image289

Så se upp nu alla fildelare! ;)

Celebrity News

I år har det verkligen varit Babyboom, hur många kändisar som helst har blivit gravida och fått barn. Här är några exempel:

Nicole Richie
Christina Aguilera
Jamie Lynn Spears
Jessica Alba
Julia Roberts
Melanie Brown
Eva Herzigova
Tori Spelling
Naomi Watts
Amanda Peet
Patrick Dempsey
Keri Rusell
Usher
Katie Price
Salma Hayek
Jenna Elfman
Emma Bunton


Men det som skrämmer mig är att det verkar vara lite "mode" att vara gravid elelr gå med barnvagn. Jag hoppas verkligen itne att dom skaffar barn för att få lite publicitet, vilket säkert inte är fallet, men jag kan inte rå för att jagblir lite orolig när det är så många på samma gång.

Celebrity news

Nää, inte nu igen. Inte hon också. Faaan. Mischa Barton fast för rattfylla, hon också. Känns som de är något alla kändisar ska gå igenom :/ Varför kan dom inte bry sig mer om omvärlden än att ge sig ut på vägen full? Jag menar, inte nog med att dom rä en fara för sig själva, men dom är ju det för andra också! Förmodligen mycket värre också. Suck.
image288

Guitar Hero 3

Nu har jag och Micke spelat Guitar Hero 3 :) Vi var värsta duktiga :p Haha! Vi spelade på en nivå svårare än vi brukar, och det gick jättebra :D Hehe :p Det är kul! Någon mer som gillar det? :)
image287

Ny Design

Nu hörni, har jag fixat en liten annorlunda design. Temat är dock rosa/lila. Kommer väl byta senare, men det var min första egna design. Så nu får de vara så :) Vad tycks då?

Ps. Den är lite under uppbyggnad fortfarande :p

Lockar med plattången

Här kommer en bild på lockarna man kan göra med plattången :)


Det bästa är att dom kommer vara kvar imorn :D

Outfit of the day

Här kommer en outfit of the day, det var riktigt länge sen nu :p

  


Tröja: Gina Tricot
Jeans: Replay
Armband: Snö
Halsband: Ur&Penn

Happenings today

image282Nu har jag precis duschat och börjat göra mig iordning lite smått :)

Tidigare idag så var jag ju och tränade och det gick jättebra! Jag fick en sån där "Aha" upplevelse, hur kul som helst :) Sen efter det så åkte jag och solade mig lite grann ;) Måste ju bli lite brun igen :p Igår såg jag nämligen en bild på mig från i somras, på min födelsedag, och jag tyckte att jag var blek då, men nu såg jag att jag var grymt brun :p Så nu måste jag sola upp mig :p

Snart komemr Micke hit, eller ja, han kommer väl vid 4 kanske :) Vi får se vad vi gör, jag hoppas att vi kanske kan mysa med nån bra film ikväll, käka lite chips med dipp och grejer :)

Vad ska ni göra idag?


Min plattång

Nu måste jag berätta! Om min plattång som jag köpte igår! Vi var ju på middag igår hos min mormor och morfar, och då använde jag plattången för första gången för att göra lockar i håret. Det blev jättefina lockar och dom höll, hela middagen, hela kvällen, hela natten, hela morgonen. Ja, det är sant! Lockarna var kvar under min träning idag, och försvann först när jag duschade. Och jag hade inte ens haft spray i lockarna! Dom höll ändå! Hur bra plattång som helst! Och när man ska platta håret så är det bara att ta en slinga, platta det en gång, och så håller det tills håret blir blött. Och det går dubbelt så fort som min gamla plattång (köpt förra julen och var den bästa på marknaden då) Helt otroligt! Och jag måste tillägga att mitt hår är tjockt och lite småvågigt, och därmed jättesvårt att platta, det var därför jag var tvungen att ha den där dyra förut, för det var den enda jag hittade som fungerade.

Om ni inte har någon plattång eller är på jakt efter en ny, KÖP DEN HÄR!

My Countdowns

Nu är det:

4 dagar kvar till Nyår
35 dagar kvar till Flytten
50 dagar kvar till Vår studentskiva
169 dagar kvar till Studenten

Ojoj, bara 4n dagar till nyår, det känns det inte som :O


Godmorgon! :D

Hoppas alla har sovit gott! Nu sitter jag och äter potatisgratäng som blivit över :p Jag är en sån människa som itne gillar frukostmat så jag äter hellre vanlig mat till frukost :p Snart ska jag åka och träna. Det ska bli kul. Hoppas jag får någon bra :) Vi är ju ganska många eftersom vi gjorde två grupper :p

Dagens inlägg:

Godmorgon allihopa!
          Jag snoozade ännu längre idag :p
My Countdowns
          Endast 170 dagar till studenten!
Happenings today
          Idag ska jag köpa platt/locktången :D
Hiss eller Diss!
          Hissa eller dissa Kate Beckinsale!
News of the day
          Jennifer Love Hewitt ger mat till hemlösa
Mellandagsrea
          Det märks att det är mellandagsrea, telefonen piper stup i kvarten.
Stan
          Den fanns!
26e December
          Tre år sen nu.. Känslosamt inlägg.
Sandra likes
          Lite bra låtar
Nyshoppat
          Jag köpte plattången
Britney Spears
          Så vad tycker ni om henne?
Sleepingtime
          Nu ska jag sova, ska upp och träna imorn

Sleepingtime

Nej hörni, nu ska jag gå och lägga mig. Kan ju avslöja att jag håller på med en ny design, helt själv :p Men den blir lite väl rosa enligt mig, men men... Ni får nog se den imorn.

På morgonen imorn så ska jag träna, ska bli skönt att röra lite på sig efter all julfross :p

Godnatt allihopa så hörs vi imorn! :) Puss!

Britney Spears

Okej, nu vill jag ställa frågan en gång för alla:

Vad tycker/tror ni om Britney Spears?


Jag menar, vad tror ni kommer hända med henne nu framöver, tycker ni att hon börjar bli bra igen? Tror ni hon är så hemsk mot sina barn som de skrivs i tidningarna? ALLT!
image281

Nyshoppat

Jag har fått många frågor på vad det var som jäg köpte idag. Här kommer svaret: Det var ju min efterlängtade platt/locktång! Det är en plattång som man kan göra lockar med också. Den är grymt bra. Sist jag hade provat den höll lockarna i två dygn, tills jag blötte håret. Och det utan spray. Den är riktigt bra :)

image280

Sandra likes

Nu blev inlägget innan väldigt dystert så nu ska vi lägga in lite bra låtar som kan muntra upp oss:

26e December

Idag är det exakt tre år sedan det hemska hände i Thailand och alla de länderna. Vi pratade lite om det vid middagen idag, och jag blev så rörd av det att jag fick tårar i ögonen. Det är så hemskt. Tänkte att jag skulle skriva lite om det nu. Läs inte om du tycker att sånt är jobbigt. :/

Jag kände egentligen ingen som omkom där, och inte direkt någon som jag vet som blev berörd sådär jättemycket. Men, jag har några kompisar som var på väg dit, och det hände bara några timmar efter att dom skulle ha landat. Jag minns oron för dom, tänk om det hade hänt dom någonting. Tänk då de personer som visste någon som var i exempelvis Phuket.

Man har ju hört många historier om anhöriga som mist sina nära och kära i katastrofen, det har säkert ni också gjort. Jag hörde t.ex om en tjej som var där med sion familj och släkt. Alla överlevde, men dom stod precis några meter från där vågen var som längst in på land. Så hon såg när vågen vände och sög ut alla människor i vattnet. Det måste ju ha varit hemskt. Hon hade efteråt tänkt "varför fick jag leva?" och varit som hon sa, odräglig mot sin familj.

Jag har också hört om en familj där det var mamman, hennes mamma(mormorn alltså) och två barn som var på stranden. När dom såg vågen tog mamman det minsta barnet och satte det i händerna på mormorn, och tog det äldre barnet i sin famn och så sprang de. Mormorn och det yngsta barnet omkom. Den här mamman kände det som att hon hade valt mellan barnen, eftersom att mormorn förmodligen inte skulle orka springa. Men så var det ju såklart inte, men det måste vara hemskt att känna så.

Jag har också hört om en kille som förlorade sin ena förälder och sitt syskon i vattnet. Det blev bara han och den andra föräldern kvar. Den här killen har sedan dess haft svårt att umgås med sin förälder och de har knappt någon relation längre.

Trots alla dessa hemska historier om folk som förlorar sina anhöriga, folk som får åka och hämta hem sina döda släktingar, så kan jag inte anat än tycka ännu mer synd om de som har förlorat anhöriga som man ännu inte hittat. Tänk tillexempel en mamma som förlorat sin dotter. Hon har ingen aning om vart dottern är, är hon död? Har någon kanske tagit henne och håller henne inspärrad och utnyttjar henne? Tyvärr så finns det ju så hemska människor. Det är hemskt.

Jag lider verkligen med alla som på något sätt blivit påverkade av katastrofen (det har vi väl alla mer eller mindre) och jag kommer inte att säga att jag vet hur det känns, för det gör jag itne. Jag har ingen aning, jag kan verkligen itne sätta mig in i det. Men jag kan försöka, och jag kommer förmodligen inte ens i närheten av hur det känns, och det jag känner när jag tänker är hemska känslor, så jag kan ju bara föreställa mig hur det måste kännas för er. Och jag hoppas att ni ändå kan gå vidare i livet, och lyckas hitta ett sätt att leva ändå. Vi kommer tyvärr aldrig få tillbaka de vi förlorade, men dom kommer alltid, alltid, att leva vidare i våra minnen.

En låt som jag verkligen tycker om i det här sammanhanget (trots att det är rapp):

Stan

Hej alla läsare! Nu har jag precis köpt den! Den fanns! Så nu är jag på väg hem för att pröva hemma! Ses då! :)

Mellandagsrea

Ja, nu tror jag nog att dagens alla sms från affärer med mellandagsrea har kommit in faktiskt :p Telefonen piper ju oavbrutet av alla dessa sms :p Ska ni åka på mellandagsrea? :)

News for today

Jag blev riktigt glad nä jag såg dessa bilder på Jennifer Love Hewitt och Ross McCall. De står och delar ut mat till hemlösa, såhär i juletider. Helt underbart ju! Önskar att fler kändisar kunde vara så! Riktiga förebilder!

image279

Hiss eller Diss!

Idag hissar eller dissar vi Kate Beckinsale.
image278


Så, vad tycks? Hiss eller Diss?

Happenings today

Idag ska jag börja nu med att sitta lite framför datorn, tänkte försöka kolla lite på bloggar, se om jag hittar någon jag gillar :) Har ni något tips får ni gärna skriva det som kommentar på det här inlägget, ni kan ju också skriva er egen blogg om ni tycker att jag ska kolla in den :)

Samtidigt som jag kikar lite här ska jag göra mig lite iordning, poppa lite musik, för att sen åka till city och köpa platt/locktången, gosh jag hoppas att den finns!

Sen när jag kommer hem vet jag itne riktigt vad jag ska göra, men jag ska iallafall på middag hos mormor och morfar senare idag, vanlig mat och så. Mums! Brukar alltid bli riktigt god mat hemma hos mormor och morfar :)

Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra :p Sova någorlunda tidigt eftersom jag ska på träningskurs imoron bitti :)

Vad ska ni göra idag?


My Countdowns

 

Nu är det:

5 dagar kvar till Nyår
36 dagar kvar till Flytten
51 dagar kvar till Vår studentskiva
170 dagar kvar till Studenten

170 dagar till studenten, det är inte länge! :D


Godmorgon allihopa!

Idag snoozade jag i 59 minuter också! Haha! Jag vet inte riktigt varför jag är så trött :p Menmen, det var skönt iallafall :p Nu ska jag ju åka och köpa platt/locktmången om den finns :D Hoppas hoppas hoppas!

Dagens inlägg:

Godmorgon allihopa!
          Jag snoozade superlänge idag :p
My Countdowns
          Mindre än en vecka till nyår nu
Happenings today
          Idag kommer andra halvan av släkten :p
1700-talet
          Tänk att leva då!
News of the day
          Update på fallet Madeleine McCann
News for today
          Klockren familj.
Humor a la Sandra
          Kul bild på Matthew Perry
News for today
          Jenna Jameson i söt klänning
Hiss eller Diss!
          Hissa eller dissa Lindsay Lohans outfit
Outfits of the week
          Förra veckans outfits
Om kommentarer
          Varför är alltid de elaka kommentarerna anonyma?
Uttråkad?
          Ett kul spel jag hittat
Sleepingtime
          Nu ska jag sova, är supertrött :p

Sleepingtime

Nä nu hörni borde vi alla gå och lägga oss! Börjar bli sent nu vetni ;) Nämen, jag ska iallafall göra det, är fortfarande supertrött :p Och så ska jag försöka åka och köpa platt/locktängen imorn :D Hoppas VERKLIGEN att den finns :) Då ska jag visa er hur bra den faktiskt är :D

Ni får allihopa sova så gott :) Så hörs vi imorn :D Puss på er!

Uttråkad?

Då har jag ett tips på ett spel som är rättså kul :p Lite beroendeframkallande också :p

Man ska "köpa" kändisar och sen går dom upp/ner i värde, och så ska man sälja dom dyrt så man tjänar pengar :p

Klicka HÄR

Om Kommentarer

Som ni vet så tillhör ju jag en av de personer som tycker att det är jättekul att få kommentarer, både bra och dåliga. Men en sak har jag tänkt på. Jag har ju haft "tur" att inte få så många elaka kommentarer, men jag har väl totalt fått tre negativa. Och då undrar jag varför alla dess är anonyma? Det finns liksom ingen adress eller så som man kan svara till eller någonting. Jag undrar alltså.. Varför kan man inte stå för sina åsikter? Visst, man kanske itne har någon blogg själv, men man har ju oftast iallafall en mailadress.. :/ Hm. Konstigt.

Sen är det ju faktiskt skillnad på dåliga kommentarer och elaka kommentarer. En dålig kommentar kan ju vara bra på så sätt att personen kanske skriver något som man kan ta till sig av och bli en bättre människa. MEn en elak kommentar har ju endast som syfte att trycka ner personen. Varför man nu skulle vilja göra det :S

Outfits of the week

Här kommer förra veckans outfits, jag glömde ju att lägga in dom :p

     


Måndag till söndag, utom lördagen :)

Såå, vilken var bäst? :p

Hiss eller Diss!

Okej, hiss eller diss på Lindsays outfit då?
image271

News for today

Nämen, titta så söt Jenna Jameson, porrskådisen, kan vara!
image269


Men, vad är det vi ser på benen?

image270


Kanske inte lika fint..

Humor a la Sandra

Haha jag säger bara: Hoppas han är nöjd med bilden! :p

image268

News for today

image267
Klockren familj säger jag bara!

News for today

Madeleine McCann.
För några dagar sedan skrev jag om fallet med Madeleine. Nu har man nya spår, en tennisbag som man kan ha burit iväg med Madeleine i.

Den brittiska polisen har använt sig av en lista med namn på sexbrottslingar som har anknytning till Algarva (där Madeleine försvann) och det finns 52 namn. De har lämnat över listan till Portugisiska polisen, som har undersökt varenda person på listan, utom en, som nu är det största spåret.

Detta skriver expressen, vill ni läsa mer så tryck här

image266

1700-talet

Jag sitter och tittar på en film på tv nu, lite småtitt bara sådär, hoppade in mitt i filmen. Det är en film om 100-talet och jag tänkte på en sak, deras klänningar, deras värld, deras samhälle. Jag kan tänka mig att jag hade trivts som fisken i vattnet där, tänk er att få gå på fina tillställningar hela tiden, med jättefina, avancerade klänningar och fint sminkad och med världens håruppsättning. Jag hade nog verkligen gillat det. Sen är jag väl kanske inte så jättemycket för denv där sortsens kläder, men jag menar, hade man levt då så hade man ju tyckt att det var det där som var fint.
image265

Ni tjejer som läser, tror ni inte att det hade varit lite roligt att leva då?

Happenings today

Idag sov jag ju som sagt ganska länge iallafall. Snart hade jag tänkt åka och köpa platt/locktången, men det är ju stängt. Jäkla juldagen, nu blev  jag ledsen :(

Nåja, då fårjag vänta tills imorgon. Vid fyra idag kommer min farmor&farfar, min farbror, min faster och hennes familj. Då ska vi äta middag här och så.

My Countdowns

Nu är det:

6 dagar kvar till Nyår
37 dagar kvar till Flytten
52 dagar kvar till Vår studentskiva
171 dagar kvar till Studenten

Nu är det mindre än en vecka till nyår hörni!


Godmorgon allihopa!

Nu är verkligen julafton slut. För nu är det juldagen. Jag var gryyyymt trött idag, jag hade ställt klockan på 10, men jag snoozade till 10:50 :p Haha! Men jag var så trött. Jag ska ju åka och köpa platt/locktången idag :D Weeeii! Ska passa på att testa min nya TomTom.

Dagens inlägg:

Godmorgon och god jul!
          Uppe tidigt i ottan på julaftonsmorgonen
Julstrumpis!
          Se vad jag fick i min julstrumpa
God jul allihopa!
          Jag önskar God Jul!
Happenings today
          Såhär ser min julafton ut
Humor a la Sandra
          KUl tråkig kommentar vi bordet idag
Julklappsutdelning
          Nu ska vi ha julklappsutdelning!
Julklappar
          Det här fick jag.
Sorry...
          Ber om ursäkt för dagens dåliga uppdatering
Trött som tusan!
          Jag är grymt trött nu

Trött som tusan!

Herregud vad trött jag är! Jag håller på och somnar här framför datorn! Nu måstej g nog verkligen gå och lägga mig. Får blogga om mer instressanta saker imorn :) Godnatt puss på er :)

Sorry..

Jag vill be om ursäkt igen för den dåliga uppdateringen här över julafton, känns inte riktigt som att jag har tid att sitta framför datorn när släkten är här och så.. Inte på julafton liksom :p Men jag ska blogga mer imorgon :) Då kommer också veckans outfits som jag glömde lägga in igår :p

Julklappar

Nu har jag fått alla mina julklappar dårå, tänkte skriva vad jag har fått :)
      
                             Som ni vet så fick jag ju av Micke:
                                 - Underklädes-set
                                 - Parfym, Britney Spears Fantasy
                             I Jullstrumpan:
                                 - Parfym, Kylie Minogue Darling
                             Under granen:
                                 - Massa pengar
                                 - Nya TomTom navigatorn
                                 - Parfym Oscar red orchid
                                 - Trosor Björn Borg
                                 - Nagellack för Fransk Manikyr
                                 - Skrapvante till bilen

Jag tror att jag lägger upp lite bilder på det jag fick imorn, och så. För pengarna som jag fick ska jag köpa den där plattången som jag vill ha, den som är så grymt bra. Ska nog åka och köpa den imorn :) Med min nya TomTom kanske ;)

Vad har ni fått för kul? :)

Julklappsutdelning

Nu ska vi ha julklappsutdelning i min släkt här hemma :) Hoppas alla blir nöjda och glada för julklapparna :D

Humor a la Sandra

En sån där tråkig kommentar som blir kul för att den är så tråkig kom upp idag när vi satt och pratade:

- Vet ni hur man ska göra för att itne få såna där ringar på bordet efter glasen om man inte har några underlägg?
- Näääej..
- Man ska köpa glas med fyrkatig fot.

Men åhh, såå dålig :p Men det blev kul ändå :p

Happenings today

Okej, jag tänkte att jag ska skriva lite om min julafton nu. I morse jobbade jag ju som sagt, började klockan 7 och skulle jobba till 14, men det var lite knas där så jag fick jobba över till 15. Sen när jag kom hem var det bara att slänga sig i duschen och sen göra sig iordning. Ungefär vid 17 kom släkten och vi har suttit och pratat och umgåtts lite. Tjejerna i släkten (utom jag) håller på med maten, jag slipper :p Så snart är det klart och då ska vi äta. Efter att vi har ätit så kommer vi nog bara sitta och smälta maten och ta det lugnt. Sen kommer vi att ha julklappsutdelning, och jag hoppas att jag får någonting kul :) Sedan kommer klockan att vara jättemycket och sen kommer alla vara trötta. MEN! Då kommer någon komma på idéen att vi ska spela spel, och då kommer vi göra det. Precis som alla andra år så kommer vi inte att orka lära oss spelreglerna så vi kommer köra på vårt eget sätt :p Sen kommer väl alla att röra sig hemåt och så.

Vad gör ni idag? :)

God Jul allihopa!

God Jul till er allihopa! Hoppas att ni får en härlig julafton, och alla dagar som kommer :)

Visst känns det lite som att blogg.se står still såhär på julafton? Det tycker iallafall jag :p Hehe :p Känns som en lite seg stämning. Men det gör ju ingenting :) Det är ju julafton!

Julstrumpis!

Jag har fått paket i min julstrumpa! :D Jag fick en parfym :) Kylie MInogue's Darling. Hur nice som helst :) Tack så mycket tomten (mamma och pappa) :p Har ni fått någonting än? :)
image264

Godmorgon & God Jul!

Hoppas ni alla får en jättemysig julafton! Jag är uppe med tuppen för att jag ska åka och jobba :p Jag börjar klockan 7 och jobbar till 14 :p Men jag kommer hem efter det :) Det blir nog ändå rätt nice, bara jag och Julia som kommer att vara där. För er som inte vet så ska jag jobba i stallet, mata hästar, släppa ut hästar i hagen osv.

Dagens inlägg:

Dan före dopparedagen!
          Julafton imorn!
My countdowns
          Bara en endaste dag till julafton!
Happenings today
          Städdag innan julafton
News for today
          Knutby, knutby, knutby...
Fashionthoughts
          Vad har Nicolette Sheridan gjort?
NyShoppat
          Nu ska jag göra smycken!
Fixat!
          Nu har jag lagat mitt älskade armband.
Outfit of the day
          Jag i mysoutfit
Förtidsjulklappar och julstök
          Jag har fått paket av Micke
Julgranen fixad
          Nu har jag klätt granen!
Humor a la Sandra
          Micke beskriver hur deras gran ser ut :p
Julstrumpa
          Har ni julstrumpa? Det har jag!

Förlåt hörni, idag blev det lite annorlunda inlägg :p Men så är det när det är jul :P

Julstrumpa

Nu har jag äntligen fått min underbart söta julstrumpa som jag haft sen jag var liten :) Har den alltid brevid sängen :) Har ni julstrumpa?
image263

Humor a la Sandra

Det här med julgranar alltså. Och hur man ska klä dem. Jag personligen tycker ju att det är finast med enfärgat, som ni säkert ser :p Och jag tycker att det är ganska fult med granar som har flera olika färger. Typ; grön, röd, gul, lila, blå, osv. Nej, enfärgat för min del.

Iallafall så fick jag höra roligaste kommentaren om granar idag. Det var min Micke som bjöd på den :)

Vi diskuterade skillnaden mellan vår gran, som är enfärgad och ganska stilren, och hans gran som är flerfärgad och lite mer personlig. Då utbrister han:

"Våran gran ser ut som en polsk hora jämfört med eran"

Haha! Hur fult som helst :p Och det var så himla beskrivande!

Julgranen fixad

Nu har jag fixat julgranen, klätt den och så. Den blev ganska fin faktiskt :) Jag är iallafall nöjd :) Lägger in en bild här nu, och den blev väl egentligen inte så jättebra, men den blev iallafall okej :)

image262

Förtidsjulklappar och julstök

Idag, precis innan Micke åkte hem, fick jag två julklappar av honom, och han lyckades VERKLIGEN pricka rätt :) Jag fick en parfym, Britney Speras Fantasy, och så fick jag ett set med underkläder. Dom var svarta med lila detaljer, HUR fina som helst! Jag gillar verkligen dom! Jag blev verkligen glad för julklapparna, han är så himla söt :) Saknar honom redan faktiskt, vi kommer ju inte kunan träffas på några dagar nu :(

Snart ska jag klä vår gran, mamma ska bara dammsuga klart och så så ska jag sätta upp granen (vi måste ju ha plastgran eftersom halv familjen är allergisk). Hur har ni? Riktig, eller plast? Och vad skulle ni vilja ha? Jagskulle ju vilja ha en riktigt som vi hade förut, mnen de går verkligen inte :/

Outfit of the day

Outfiten för idag är en mysoutfit såhär i julstöket. Man känner sig så skitig när man städar tycker jag så jag kör på mjukisbyxor och linne bara :)

    



Linne: JC
Mjukisbyxor: Gamla som gatan
Röda strumpor: H&M

Ibland orkar inte jag heller göra mig speciellt fin :p


Fixat!

Nu har jag äntligen lagat mitt älskade armband osm gick sönder i somras. :D Titta så bra det blev :D

image256

NyShoppat

När jag var och lämnade Micke på centralen så sprang jag in på löeksaksaffären och köpte mig lite pärlor :) Så nu kan jag göra smycken, och framförallt kan jag laga mitt älskade armband som har gått sönder.

image255

Fashionthoughts

Ehm.. Jag måste bara visa er den här risiga outfiten. Vad har Nicolette Sheridan hittat på egentligen? Stylisten hade semester måntro?

image253


image254

News for today

Nä nu måste jag faktiskt protestera! Expresen skriver idag om Knutby. Dom skriver alltid om Knutby! Det är alltid någonting i Knuty! Lägg ner Knutby för tusan! Jag är sååå trött på allt som har med Knutby, Kristi brud och pistoler att göra. Dom bara mördar varandra och grejar. Vad sägs om att landsförvisa Knutby istället? Nej, usch och fy., så får man ju itne säga. Men jag kan inte hjälpa det, men det är såå överspelat med Knutby nu. Först tyckte jag att det var roligt, sen gick det över och man tyckte mer "jaja" och sen blev det för mycket, och nu är det bara katastrof. Lägg ner Knutby!

Vill ni mot förmodan läsa det så kan ni göra det här :p

Happenings today

Idag blir förmodligen en väldigt stressig dag, eftersom att det är dagen före dagen D. Det ska städas, det ska pyntas, det ska fixas och sånt. Men först ska jag iallafall åka och lämna av Micke på centralen, för nu ska han åka hem. Sen kommer jag åka hem igen och stääääääda, stääääääda, stääääääda. Ja, det är väl det dagen kommer att bestå av :p Planera lite för vadj ag ska ha på mig imorn också, för jag ska ju jobba på morgonen, och sen kommer jag bara hinna hem och duscha lite snabbt innan släkten kommer.

Vad ska ni göra såhär dagen före?

My Countdowns

Nu är det:
12,5 timmar kvar till Julafton

8 dagar kvar till Nyår
39 dagar kvar till Flytten
54 dagar kvar till Vår studentskiva
173 dagar kvar till Studenten

Endast 12,5 timmar till julafton! Det ni! :D


Dan före dopparedagen

Nu ni! Nu är det bara en enda dag kvar till julafton. Vid den här tiden imorgon är det ju jul! Hehe! Jag längtar lite faktiskt, fast vid exakt den här tiden så jobbar jag.

Värsta mysigt med jul! Äta god mat, träffa alla i släkten, allt sånt. Sen får man ju julklappar också :p Hehe ;)

Kommer ni få något kul i julklapp?

Dagens inlägg:

Godmorgon!
          Jag och Micke sov läääänge igen, vi snoozadev flera gånger.
Happenings today
          Ska äta lunch med Micke, sola och lite annat.
My countdowns
          Endast två dagar kvar nu!
Bloggprogrammet
          Update på bloggprogrammet
Sandras biktstol
          Jag erkänner en sak jag är rädd för
Undersökning
          Hjälp mig att svara på en sak!
Bilduppladdning och segheter
          Jag stör mig lite på alla störningar.
Hiss eller Diss!
          Vi hissar eller dissar Mary-Kate Olsen
News for today
          Familjen McCanns vädjan
Outfit of the day
          En ganska vanlig outfit idag
Hjälp mig! Jag vet inte vad det här är!
          Massa frukter jag aldrig sett förut
Nagelfix
          Fixade mina naglar och här kommer bilder :)
Sandra wants
         
Häftiga pumps från Din Sko
Önskeoutfit v.51
          Vanessa Hudgens outift!
Sleepingtime
          Iallafall bloggstopptime tror jag :P

Sleepingtime

Eller ja, iallafall bloggstopptime tror jag. Snart är den här dagen slut och vi ska snart gå och lägga oss, ja, för Micke är här nu :) Han kom tillbaka för att sova hos mig inatt :) Så ni får ha det så bra inatt ;) Och så hörs vi imorgon :) Godnatt!

Önskeoutfit v.51

Jag gillar verkligen Vanessa Hudgens stil. Hon är alltid snyggt klädd tycker jag. Här i en lite mysig outfit som jag inte skulle tacka nej till. I och för sig så hade jag nog haft ett par tajtare jeans till, eventuellt ett par lite småtrasiga.

image252

Sandra wants

Titta den här finfina skon från DinSko. Låg på förstasidan, hur fin som helst :)

image250

Nagelfix!

Nu har jag precis fixat mina naglar. Dom såg förjävliga ut :p Här kommer lite före och efterbilder. Kommer lite bilder på mina naglar utan lack överhuvudtaget också, eftersom att jag aldrig har så :) Än så länge är det mycket utanför och så :p Men det går bort tills imorgon :)

     

Hjälp mig! Jag vet inte vad de här är

Jag och min familj har fått en jättefin present idag det var från Elin, Erik och Hugo som tack för hjälpen med deras bröllop. Elin & Erik gifte sig i somras, pappa filmade ALLT och jag passade deras son Hugo över dagen/natten och så. Han sov hemma hos mig, det var mysigt :)

Men, åter till saken! Vi har iallafall fått ne stor korg med frukter och godis. Och jag har tittat igenom allt (såklart, gottegris som jag är) och jag har hittat tre saker som jag inte har en aning om vad det är. Så nu behöver jag er hjälp, vad är det här?

   

Någon som har en aning?


Nu ska jag iallafall prova frukt nr.3 som ser ut som ett rött päron.

Outfit of the day

Idag hann jag inte ta kort på dagens outfit innan jag var och solade, och sen efter det så har jag inte orkat fixa till mig :p Så jag lägger in gamla bilder på outfiten, för jag har haft exakt den outfiten förut :) Här kommer det iallafall :)

    


Tröja: H&M
Jeans: Diesel
Boots: Din Sko

Ps. Jag hade dock inte rött läppstift idag :p


News for today

Jag är en av de som följt Madeleine McCanns försvinnande. Hur hon rövats bort, för väldigt länge sedan nu, och polisen hittar spår efter henne men inte tillräckligt, föräldrarna har blivit beskyllda för bortrövandet och massor. Nu finns det filmer på Aftonbladets hemsida där föräldrarna vädjar till allmänheten om att få tillbaka sin dotter. Titta

Det är så hemskt. Jag önskar att jag visste vart hon var och bara kunde ringa till det där numret och säga att jag visste vart hon var. Men det kan jag inte. Hoppas att den som kan faktiskt gör det.

image234

Hiss eller Diss!

Ja, idag blir det Mary-Kate Olsen som vi hissar eller dissar!

image233

Så vad blir det? Hiss eller diss?

Bilduppladdning och segheter

Vad tråkigt det är när det inte går att lada upp bilder på bloggen. Elelr när den är seg, den brukar bli det på kvällen.. Jag gilllar det INTE!

Undersökning

Nu gör jag en undersökning! Jag vill veta hur alla firar jul! Så tänkte jag skriva lite om det här i bloggen. Vilket sätt som är vanligast och så. Så kom igen och skriv och berätta lite om hur ni firar jul! :)

Sandras biktstol

image232Idag ska jag erkänna en sak som jag är rädd för. Eller iallafall ungefär. Och det är födelsemärken. Jag har inte så många födelsemärken, men dom jag har är jag lite rädd för. Så har jag haft sen jag var liten och fick höra att man kan utveckla cancer i födelsemärken. Så om jag har ett födelsemärke som kliar lite eller som jag råkat riva på så det gör ont så blir jag direkt misstänksam och uppmärksam på vad som händer med det och jag sätter det i princip under övervakning. Jag är helt knasig :)

Någon mer osm är rädd för sina födelsemärken? :p Haha!

Bloggprogrammet

Här kommer en update på bloggprogrammet eftersom att det ändrats lite grann

Varje dag:

   ¤          Outfit of the day
   ¤          Sandra wants

   ¤          Happenings today

   ¤          Humor a la Sandra

   ¤          Dagens inlägg

   ¤          News for today
   ¤          My Countdowns
   ¤          Sandras biktstol
   ¤          Hiss eller diss
Veckovis:

   ¤          Veckans minnesbild ( Torsdag )

   ¤          Tv-program jag ser ( Tisdag: Ugly Betty, I princip varje dag: OC)

   ¤          Veckans outfit ( Söndag )

   ¤          Veckans tips ( Måndag )

   ¤          Veckans önskeoutfit ( Lördag )

Då och då:

   ¤          S&C citychics

   ¤          Nyshoppat

   ¤          Videotime

   ¤          Inspiration

   ¤          Kostprogrammet

   ¤          Fashionthoughts
   ¤          Sandra likes


My Countdowns

Nu är det:
2 dagar kvar till Julafton

9 dagar kvar till Nyår
40 dagar kvar till Flytten
55 dagar kvar till Vår studentskiva
174 dagar kvar till Studenten

ENsiffrigt till Nyår nu, och jag har inte ens fattat att det är jul! :O


Happenings today

image231


Som sagt så sov vi ju halva dagen :p Haha, nämen nu ska vi snart åka in till stan för att äta lunch. Sen ska Micke hem och jag ska sola en liten stund. När jag kommer hem sen så ska jag julstäda mitt rum och sen kommer nog Micke tillbaka ikväll :) Vi får se.

Vad ska ni göra idag?






Godmorgon!

Eller ja, nästan iallafall :p Jag och Micke gick inte upp förens vid 12 idag, mycket skönt! :) Jag älskar att ha jullov! :D Tyckerni om att sova? Eller iallafall ligga kvar såhär länge i sängen :)

Dagens inlägg:

Godmorgon!
          Jag och Micke sov läääänge
My countdowns
          Endast tre dagar kvar till julafton!
Happenings today
          Jag är lite småkrasslig idag
Humor a la Sandra
          Hehe, Micke pratade i sömnen :) Och jag svarade lite smått i sömnen :p
News for today
          Lindsay Lohan, på uppgång?
News for today
          Varför ser Julia Roberts så risig ut?
News for today
          Lillebror Hilton
News for today
          Äckliga bilder på rökning
Inspiration
          Ashley Tisdale inspirerar
Sandra wants
          Grymt snygg stövel
Sandras biktstol
          Det ÄR roligare att blogga när man får kommentarer :p

Sandras biktstol

image230Okej, jag ska erkänna en sak om bloggen. Jag tycker faktiskt inte att det är riktigt lika kul att blogga när ni inte kommenterar :p Hehe. Jag tycker att det är mycket mycket roligare när jag får massa kommentarer :) Nu brukar vara riktigt duktiga på att kommentera det mesta, och då blir jag sååå glad :D Men som idag, då har ni inte kommenterat lika mycket :p Då blir det inte riktigt lika kul :p Fast det är ändå kul, för jag bloggar ju för att jag tycker att det är roligt :)

Sandra wants

Jag vill verkligen ha ett par svarta stövlar. Lågklackade ska dom vara. Och jag börjar faktiskt gilla dem här som jag visat er förut, från Wedins. Hm, hoppas jag får pengar i julklapp så jag kan köpa mig ett par stövlar :p

image229

Inspiration

Jag gillar verkligen den här outfiten som Ashley Tisdale (till höger) har.

image228

Vad tycker ni?

News for today

Rökning.
I Thailand har man en lag som säger att ett cigarettpaket måste täckas 50% av bilder på konsekvenser av rökning.
Vill du läsa mer kan du göra det här
image227

Vad tycker ni om det?

News for today

HAha! Hittade just en liten notis om Barron Hilton, Paris Hiltons lillebror. Jag måste erkänna det, jag hade ingen aning om att han fanns! En till Hilton! OjOj!

image226

Visste ni att det fanns en mister Hilton?

News for today

Julia Roberts.

Varför ser Julia Roberts så sliten ut? Hmm, frågan är alltså.. Hon som alltid brukar se så fräsch ut..

image224

image225

News for today

Lindsay Lohan.

Jag vet inte men det känns som att hela hollywood har fått något sorts "dåligt beteende"-mode. Alla är helt drogade, alla åker i fängelse och alla blir inlagda på behandlingshem. Som tur är verkar det iallafall ha nått vändningspunkten nu. Som jag skrev igår, och har skrivit ganska mycket om dom senaste dagarna, så verkar Britney vara på uppgång igen. Nu komemr Linsay Lohan också och verkar vara på uppgång. Hur bra som helst. Jag och Micke har nyss tittat på Freaky Friday, där Lindsay Lohan har huvudrollen, på den tiden var hon verkligen fräsch och frisk. Hoppas att det är på väg tillbaka. Här är en bild på henne och hennes tobaksgodis hon äter emot rökningen.
image223

Humor a la Sandra

Imorse hände en jättekul grej :) Micke jobbar ju som ni kanske vet i militären och styr över massa soldater.

Så jag vaknade av att han sa någonting i sömnen, och frågar "va?"
Då svarar han: "Men jag säger inte till dig, jag säger till mina soldater, ag försöker utbilda dom till att bli artiga"

Haha vaaa? :p

Sen är ju jag så dum och halvsovandes säger jag "Jahaa okej"

Vad tänkte jag med dårå? Som att hans soldater är i mitt sovrum? :p

Jag tycker att de är jättekul med folk som pratar i sömnen :)

Happenings today

Som sagt så sov vi väldigt länge idag. Sen har vi itne direkt någonting planerat för dagen, jag skulle som vanligt behöver jag städa mitt rum men de kommer jag säkert inte göra. Jag är rättså förkyld idag :/ BLÄ, såå typiskt att man blir sjuk när man får ledigt :/ Nåja, vi hittar säkert på någonting :)

My countdowns

Nu är det:
3 dagar kvar till Julafton

10 dagar kvar till Nyår
41 dagar kvar till Flytten
56 dagar kvar till Vår studentskiva
175 dagar kvar till Studenten

Yeah! Bara tre dagar till julafton! Känns verkligen inte som det :p


Godmorgon!

Idag ahr ju Micke sovit hos mig och vi har sovit rättså länge men vi har legat i sängen hur länge som helst :) Mysigt. Jag älskar att bara kunna ligga kvar i sängen när man inte har bråttom till något.

Nån mer som gör det? :)

Dagens inlägg:

Morsning korsning!
          Jag försov mig som vanligt :p
Happenings today
          Idag får jag jullov!
My countdowns
          Jullov idag! :D
News for today
          Bilder på Britney som får mig glad
Outfit of the day
          Brunt med senapsgula benvärmare
Hjälp!!!
          Nån som vill hjälpa mig med en design? :p
Sandra wants
         Jag har hittat fina pärlor
Sandras biktstol
          Jag tog fel dag igår utan att veta om det

Sandras biktstol

image222


Okej, jag erkänner, jag är en mycket förvirrad människa ibland. Som igår, då skrev jag ett inlägg med veckans minnesbild som jag gör varje torsdag, bara de att jag kom på NU att det är ju torsdag idag! Inte igår! Herregud vad borta jag är ibland alltså :p Haha!





.

Sandra wants

Idag var jag på stan en sväng med Camilla och Micke och då hittade jag ett set med pärlor så man kan göra egna smycken. Den blev jag helt kär i! En liten påse bara, i olika bruna nyanser. Det önskar jag mig! :)

image221

HJÄLP!!!!

Nu måste jag fixa någon snygg design på min sida här, MEN! Jag kan inte :S Jag vet inte hur man gör! Någon som skulle ha lust att hjälpa mig att göra en? Det skulle vara väldigt välkommet! :)

Outfit of the day

      


Tröja: Gina Tricot
Jeans: Diesel
Benvärmare: H&M
Stövlar: Din Sko

News for today

Nu har jag kommit hem och gjort mig iordning, har fixat bilder på dagens outfit så det kommer upp snart :) Men nu lagar jag mat och sitter och tittar på lite kändisbilder iallafall, och jag blev så glad när jag hittade dessa bilder på Britney. Man ser verkligen den "gamla goda" Britney! Hoppas hon är på bättringsvägen nu! Det ser verkligen så ut, mer och mer för varje dag som går! :D

image210
image211
image212
image213

My Countdowns

Nu är det:
0 dagar kvar till Jullovet
4 dagar kvar till Julafton

11 dagar kvar till Nyår
42 dagar kvar till Flytten
57 dagar kvar till Vår studentskiva
176 dagar kvar till Studenten

Yeees! Idag får jag jullov! :D

Har ni jullov?


Happenings today

Idag börjar jag dagen med att ha avslutning på ridningen med skolan. Vi kommer att ha lekar till häst, mn ska upp och sen ner och ja, massa grejer. Det blir nog rätt kul ändå. Norsk fylla och grejer :P

Sen när vi kommer till skolan är det dags för deltävling ett och två i kampen om första platsen i studenttåget. Vi ska bannemej vinna! :p Haha tyvärr lär vi väl inte göra de :p Men ändå!

Efter skolan ( då har jag lov! ) så ska jag och Camilla gå lite på stan och kika, Micke kommer också efter att vi gått ett tag tror jag. Så kommer vi gå alla tre :) Sen åker Micke hem till mig efteråt och sover här.

Vad ska ni göra för något idag?

Morsning Korsning!

Hoppas ni har sovit bra! Jag har gjort det som vanligt :p Men jag har försovit mig med en halvtimme :p Nåja, det löser sig ändå hoppas jag :) Vi får se :)

Dagens inlägg:

Godmorgon!
          Hade sovmorgon till klockan ett! Nice :p
News for today
          H&M är dyrt!
Jag på expressen.se
          Jag finns på expressens hemsida :p
News for today
          Jamie Lynn Spears är gravid!
My countdowns
          Bara 1 dag kvar till jullovet
Happenings today
          Svenskaprov idag
Outfit of the day
         En outfit idag som jag itne brukar ha
Sandras biktstol
          Jag har varit utklädd till Pippi
Julbelysning i all ära
          Mina åsikter om julbelysning
Sandra wants
          Underbar kuvertväska
Humor a la Sandra
          Hur kul som helst! Djur är kul!
Veckans minnesbild v.51
          Bilder från min första blogg
Sleepingtime!
          Sov nu guys!

Sleepingtime!

Nej hörni, nu ska jag gå och lägga mig snart. Börjar bli himla sent nu. Varför är ni uppe såhär sent? :p Jag hade tänkt göra fransk manikyr idag, men det glömde jag :p Haha! Får göra det imorgon eller nåt.

Gå och lägg er nu sötnosar :) Det ska jag göra. Godnatt puss allihopa!

Veckans minnesbild v. 51

Det här blir veckans minnesbild.

Det är bilder från min allra första blogg jag någonsin skrev. Då skrev jag en väldigt personlig blogg och det var enbart folk som verkligen kände mig som läste den och visste om det.
image209

Humor a la Sandra

Alltså, idag kom jag att tänka på denna roliga video. Jag gillar verkligen dess små djur! Hur kul som helst! Dom svimmar när dom blir rädda! Titta på videon! Hur kul som helst!



Erkänn det är kul!

Sandra wants

Jag tycker att den här lilla kuvertväskan är sååå söt :) Fast jag skulle vilja ha den i en annan färg egentligen, typ silver eller guld kanske. Den är verkligen så underbart gullig :)
Vad tycker ni?
image208

Julbelysning i all ära.

Asså, som sagt, julbelysning i all ära men nu får det baske mig vara nog! Nej kanske inte så :p Men ändå.

Nu har jag nyss varit hos mina kusiner och på vägen hem åkte vi förbi några hyreshus här i stan, och på vissa balkonger sitter det så mycket julbelysning att det känns som att titta på solen. MAn blir ju bara snurrig av att titta på det. Tycker dom verkligen att det är fint?

Och inte räcker det heller med att det är MYCKET lampor heller, nej, det ska vara så många färger som möjligt och helst ska det blinka också. Det ska gärna föreställa massa olika figurer också som man itne ser eftersom att figurerna i princip överlappar varandra. Heeelt sjukt!

Vad hände egentligen med den vanliga traditionella ljusstaken och på sin höjd en liten ljusslinga i trädet? NEj, bort mas allt blinkande / flerfärgade / figurföreställande . BLÄ . Jag fullständigt hatar spn belysning, jag kommer köra av vägen någon dag för att jag blir förvillad av sånt där.

Sandras bikstol

image206Okej, som ni alla vet så rider ju jag. Hästar alltså :p Och nu när det var luciashow i stallet så ställde jag upp och var med i en maskeradhoppning. Temat på alla var Astrid Lindgren eftersom hon skulle blivit 100 år, och jag var Pippi Långstrump. Här får ni se en bild, i litet format ja, för jag tycker det är lite pinsamt :p Haha! Men den bjuder jag på ;) Jag var i lag med en tjej som heter Amanda och man skulle rida på så lika tid som möjligt. Vi kom tvåa :) Hon var utklädd till Annika, Pippis kompis :)
image207
Varsågoda att skratta :)

Outfit of the day

     

Linne: H&M
Tröja: Gina Tricot
Jeans: Replay
Strumpor: Gamla
Stövlar: Din Sko
Halsband: Ur & Penn

Happenings today

Hade ju som sagt sovmorgon länge idag :) Sen när jag kommer till skolan komemr jag att ha prov i svenska, yippie :p Usch. Sen efter skolan vet jag itne riktigt vad ajg ska hitta på, vi får väl se :)

Vad ska ni göra idag?

My countdowns

Nu är det:
1 dagar kvar till Jullovet
5 dagar kvar till Julafton

12 dagar kvar till Nyår
43 dagar kvar till Flytten
58 dagar kvar till Vår studentskiva
177 dagar kvar till Studenten

Wohooo! Jullov imorn! :D


News for today

Jaha, nästa på tur att bli gravid var visst Jamie Lynn Spears. Vad bra. Snart är alla gravida. Generationsrevolution i hollywood? :p Nåja, hoppas att hon blir en bra mamma till barnet. Hon är ju "bara" 16 år. Har läst att många tycker att hon är för ung, men jag kan tänka mig att hon kommer göra det bra, för hon är 16 år i hollywood. Där får man lära sig mycket ändå och jag tror att hon trots allt är några år äldre i huvudet än 16, så jag tror hon blir en bra mamma :)
image199

Jag på expressen.se

Haha! För några dagar sen skickade jag in en bild på min outfit till expressen.se som en kul grej och nu finns jag på bild där :) På deras första sida hittade jag mig :p Nice :p Hehe! Kul grej bara :p
image198

News for today

image197Sitter och kikar på Expressen och där var det bildspecial på några kändisars klänningar. Tyvärr kan jag inte säga att jag gillar någon. Jag tyckte att alla var fula, utom möjligtvis den första.

Hur som helst så var det inte det som var poängen, utan i slutet av bildspelet får man tips på en outfit och då ingår en klänning från H&M. Den här. Och jag förstår inte, men när blev H&M så himla dyrt? Okej, det är inte hur dyrt som helst men ändå, H&M ska inte kosta så mycket. Den här "klänningen" som är ett vitt tygstycke med några bruna stenar på kostar 689:- på H&M! H&M som var billigt. Gaah, jag gillade ju H&M just för att dom är billiga, men ändå rätt snygga. Men dom blir bara dyrare och dyrare.

Vad tycker ni?

Godmorgon!

Tjena tjena allihopa! Nu har även jag vaknat! Har ju som sagt sovmorgon idag :) Börjar inte förrens ett, men jag tänkte att jag skulle gå upp nu och blogga lite :) Tänkte att jag ska vara lite duktigare med bloggningen än igår, då var det katastrof :p

Dagens inlägg:

Godmorgooooon!
          Micke sov här, och han fick ligga kvar i sängen när jag gick upp. Fuskis.
Happenings today
          Har tränat, gick super. Lång skoldag och sedan plugga till prov.
My countdowns
          Bara två dagar kvar till jullovet!
TV-program jag ser: OC
          Hann precis hem till OC :) Men missade ju gårdagens avsnitt.
Sandra önskar..
          Jag har bara Flip, men jag är glad ändå :)
Humor a la Sandra
          Beskrivning av vår klass uppträdande
Outfit of the day
         Blev lite fel färg på bilderna idag :/
TV-program jag ser: Ugly Betty
          Dubbelavsnitt av Betty, Yeeeaaahyyy :D
Test
         
Såhär mycket pengar är jag värd :p
Sandras biktstol
          Vi människor är elaka!

Och nu vill jag bara be om ursäkt för att jag haft jättedålig uppdatgering idag, har inte ens fått med alla punkterna! FÖRLÅT! Skäms lite, men de har varit en lite jobbig dag. Jag ska försöka blogga extra mycket imorgon :)

Sandras biktstol

image196Nu ska jag erkänna någonting som jag faktiskt skäms för, och det är hur kritisk man faktiskt är mot folk man inte känner. Tänker på den här tjejen som heter blondinbella eller något sånt, var inne på hennes sida och tittade och herregud vad folk är elaka mot henne! Heeelt konstigt, jag menar, vad har hon gjort alla? :O Sen komemr jag på mig själv med att jag är ju säkert minst lika elak mot vissa människor bara det att jag inte säger det till dom. Usch, jag skäms. Vi borde verkligen bli snällare mot varandra.

Däremot vill jag säga att ni, mina läsare, är helt underbara! Ni är så snälla mot mig hela tiden! Jag blir hur glad som helst! :)

Test

Jag var just inne på Tobias blogg och hittade den här roliga listan där man kan räkna ut hur mycket man är värd. Så jag tänkte att jag ska kolla :)

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Annan - 700 kr
[ ] Brunhårig - 200 kr
[x] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG ?
[x] Blå - 1000 kr
[] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[x] 18-20 - 200 kr
[ ] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[x] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[x] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[ ] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[x] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[x] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[x] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[x] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[ ] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[x] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Rosa - 1000 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Annan - 500 kr
[ ] Blå - 450 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[x] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är visst värd 55600 kr :) Ganska bra iallafall tror jag :D

TV-program jag ser: Ugly Betty

Yeah! Nu minsann! Dubbelavsnitt av Ugly Betty, råskönt :)

Update:
Aaaaw, dom fick varandra till slut :) Sötnosar.
Det bästa är nu att det kommer ett till avsnitt :D Och Victoria Beckham kommer att gästa!

Update:
Men! Hallå! Bradford kan ju inte dö! :S Tror ni att han dog?

image195

Outfit of the day

      

Gult linne: Gina Tricot
Svart tröja: Vero Moda
Väst: H&M
Strumpbyxor: Kappahl
Pumps: Wedins

Jag ber om ursäkt för bilderna, jag ler inte för jag är lite stressad :p Och sen så har det blivit knas med färgerna.. Linnet är egentligen senapsgult och inte knallgult som på bilderna :p

Humor a la Sandra

Ja, som ni vet tar ju jag studenten i sommar (WHEEEY) och då har man ju student tåg med alla skolorna och det brukar vara tävling om vem som ska få gå först.

Nu är det så att vår skola har bestämt sig för att ta studenten efter alla andra skolor i den här stan så vi blir bara vår skola. Kul :p Men iallafall då så har vi då tävlingar mellan klasserna i skolan om vilken klass som ska gå först och första deltävlingen är på torsdag. Vi ska för det första bygga ett pepparkakssamhälle (kul?) och sen ska vi göra ett framträdande med en julsång.

Då är det så att ända sen vi började tvåan tror jag har några i klassen alltid nynnat på en låt och det är den där tomteverkstan ni vet som går på julafton, när alla hoppar in i säcken :p Dom har genom åren blivit rätt duktiga med olika stämmor och grejer. Jag har ansett det som väldigt irriterande och barnsligt men nu har vi bestämt oss för att göra något av denna olidliga träning som dom haar haft för sig.

Vi ska på vårt uppträdande nynna på den sången, hela klassen, i olika stämmor, och så ska vi ha en säck som alla ska gå in i. Jag och Camilla ska vara den där åsnan och gubben som piskar och sparkar bakut. KAtta ska vra den där bakåtlutande gubben som slår med grytlock och Johanna ska vara den där Popup-gubben. HAha, kommer bli sååå fult :p

Sandra önskar..

Jag önskar att jag hade en sån där liten söt hund att lägga ut massa bilder på! Har kollat runt lite på de större bloggarna och där är det massa tjejer som har små söta chihuahor och små valpar. Jag kan itne ha hund även fast jag vill. Men men, jag har ju min version av en gullig liten hund och det är Flip :)

Japp, jag pratar alltid sådär fult när jag pratar med honom för han är min lilla skrutt :)

TV-program jag ser: OC

Ja, jag hann hem precis till att OC hade gått ungefär en kvart tror jag :) Perfekt! Sitter och tittat på det nu samtidigt som jag äter (Jag vet, jag är äcklig och onyttig, men jag gillar det) feta ost :)

Jag tycker lite synd om Anna, eftersom att Seth obviously gillar Summer.. Hm :/

Update:
Usch vad jag inte alls gillar Oliver! Blääää!

Update:
Gaaaah! Jag HATAR den där Oliver, sluga jävel! Bah! Usch, bort med honom. Samtidigt blir jag arg på MArissa att hon itne ser igenom. Dum brud :/

image186

My countdowns

Nu är det:
2 dagar kvar till Jullovet
6 dagar kvar till Julafton

13 dagar kvar till Nyår
44 dagar kvar till Flytten
59 dagar kvar till Vår studentskiva
178 dagar kvar till Studenten

Äntligen bara två dagar kvar till jullovet! Och inte ens en vecka kvar till julafton!


Happenings today

Tjena tjena, Sandra är, hemma igen :p Haha! Nämen, nu har jag kommit hem från träningen. Det gick gryyyymt bra på träningen :) Så nu håller jag på och gör mig i ordning för skolan. Sen efter skolan ska jag inte göra så mycket, har i och för sig två prov imorgon som jag ska plugga lite till, kul kul :p Hoppas ni kommer ha en roligare dag än mig :p

Vad ska ni göra idag?

Godmorgoooon!

Hej allihopa! Hoppas att ni har sovit gott! Det har jag gjort :) Fast jag vaknade med huvudvärk, inte så kul med tanke på att jag ska iväg och träna direkt nu :/ BLÄ. Micke kommer ligga kvar här hemma och sova :p Fuskis. Sen kommer jag hem vid lunch för att duscha och göra mig iordning :) Så jag skriver säkert lite i bloggen då :) HEjdå See ya soon! :)

Dagens inlägg:

Godmorgon allihopa!
          Gick upp tidigt idag fast jag hade sovmorgon för att få iväg brorsan till skolan.
My countdowns
          Nu är det bara en vecka kvar till julafton
Happenings today
          Idag blir det shoppingrunda i Stockholm :)
Sandra likes
          Christoffers låt igen :)
Hiss eller Diss!
          Jaslene Gonzales idag :)
Veckans tips
         
Vill DU ha vitare tänder?
Outfit of the day
         Dags för vit skjorta!
2 st News for today
          Nu är det underkläder och Hippietrender som gäller!
Stockholm
         
Jag berättar att jag ska till Stockholm
Sandras biktstol
          Bekänner något som jag gör i bilen
Sandra wants
         
Eller Sandra needs, iallafall, gympasko
Utmanad
          Utmanad av Sussie
Nyshoppat
          Shoppade lite idag
Sleepingtime
          Nu ska jag snart sova, men ska iallafall inte blogga mer för idag.

Sleepingtime

Nej hörni, nu ska jag ju snart sova, ska bara vänta på att Micke kommer :) och så ska jag ju upp tidigt imorn och träna :p Så jag tänkte säga godnatt till er och bloggen :p Hoppas att ni haft en underbart bra dag och att ni sover gott inatt :) Det ska iallafall jag göra :) Godnatt! PussPuss! :)

Nyshoppat

Som jag skrev förut så var jag ju i Stockholm idag för att införskaffa de mysiga tofflorna från Kappahl och sen ett par stövlar som jag såg igår. Tror ni att jag hittade något av det? Precis, såklart inte. Blä. Hatar när de inte finns det jag ska köpa.

Nåja, jag fick iallafall med mig lite andra saker hem;
         - Ett par örhängen
         - En bolero
         - Ett linne
         - Ett par strumpbyxor

Dessvärre hinner jag inte lägga upp bilder på det idag för snart kommer Micke hit och sen ska vi sova, men jag lägger upp bilder imorgon så nu får hålla er till tåls :)

Utmanad

Ja, jag har ju då blivit utmanad av Sussie att skriva om 5 saken som jag tycker extra mycket om. Tänkte lägga ut länk till Sussies blogg men det fanns ingen bloggadress :p Så Sussie, du får gärna höra av dig igen :p

Men till saken:

                            1. Micke - Min pojkvän
                            2. Choklad - Finns det något godare?
                            3. Solen - Jag ääääälskar att ligga ute i solen
                            4. Cola - Borde väl egentligen inte ligga på 4e plats
                                 eftersom att jag knappt klarar en dag utan Cola.
                            5. Härliga utekvällar - Jag har alltid askul, nykter
                                 eller ej, man ska dansa och röja!

Så, nu utmanar jag ER att göra samma sak! :)

Sandra wants

Eller ja, egentligen borde det väl kanske stå Sandra needs :p För idag tänkte jag skriva om att jag verkligen BEHÖVER en gympasko. Just nu äger jag ca 30-40 par skor och antalet gympaskor är: 0. Det känns inte som en bra balans då jag faktiskt skulle gilla att ha en gympasko ibland. Så nu kikade jag lite snabbt på Wedins och DinSko och Wedins verkade inte ens ha något som var i närheten, men på DinSkos hemsida hittade jag dess två, som jag faktiskt gillade, kan bara inte bestämma vilken jag tycker är finast.. Kanske blir att köpa båda? :)

image184 image185

Sandras biktstol

image183Okej, nu ska jag erkänna det. När jag åker i min bil helt ensam, då sjunger (skriker) jag så högt till musiken att dom utanför säkert också hör.. Hmm... Men vad tusan, jag måste ju ha lite kul i bilen :p

Stockholm

Stockholm.

Nu är jag på väg till Stockholm för att shoppa lite :) hoppas på att hitta dom där mysiga tofflorna som jag vill ha :) jag upptakte ju för några dagar sen att jag hade lite mer pengar än jag trodde så jag kan shoppa en del :) jag kommer ju säkert skriva i bloggen när jag kommer hem så då får ni ju se om jag hittade något :) hoppas ni haft en jättebra dag :) vi hörs sen! Puss!

News for today

image182Sitter ju som sagt inne på Aftonbladets hemsida och nu såg jag just en artikel om det här med hippie-trenden. Det börjar verkligen bli inne med med flätade pannband, utsvängda jeans, päls, paljetter. Jag vet inte om jag kan säga att ajg gillar hippie-trenden. Som det känns nu så känner jag att jag aldrig komemr att haka på det. Men, vad vet jag , jag lär mig väl kanske också. Hehe.

Vad gillar ni hippie-trenden?

News for today

image181
Idag finns den här rubriken på Aftonbladets hemsida. Under Mode. Jag håller helt och hållet med :p Haha! Hoppas att pojkvännen läser det här :p Tyvärr så tror jag inte att han hänger på Aftonbladets modesida så mycket :p MEn man kan ju önska :p Hursomhelst så är det iallafall Sofi Fahrman som tipsar om detta, och det tycker jag att hon gör rätt i. Det känns väldigt inne med underkläder till jul :)

Outfit of the day

Här är en lite annorlunda outfit, som jag inte har använt innan. Men kul att testa något nytt :D

    

Skjorta: H&M
Skärp: Åhléns
Tights: Gina Tricot
Stövlar: Din Sko

Så vad tycks? :)

Veckans tips

Okej veckans tips handlar om tänder, ett tips för er som lätt får gula tänder.image175

Många är vi som får gula tänder väldigt lätt, jag är en av dom, och det är inte för att man är dålig på att borsta tänderna, utan det kan bero på exempelvis matvanor eller rökning. Till exempel Coca Cola och Te är ju drycker som färgar tänderna i en härlig gul nyans.

Jag dricker ju som ni vet vääääldigt mycket Cola och te, och det jag gör för att inte få gula tänder, utan istället ha vita tänder är ett tips som jag fått av min kompis Camilla:

När du ska borsta tänderna, börja då med att borsta tänderna med Denivit och inget vatten alls. Många sköljer ju tandborsten i vatten både innan och efter dom har satt på tandkräm på borsten, men hoppa över det, för det försämrar bara effekten. Efter några dagar har man fått vitare tänder!

Prova själva om ni vill :)

Någon som har något annat sätt för att ha vita tänder?

Hiss eller diss!

Då var det dags för dagens hiss eller diss! Här har vi Jaslene Gonzales på en MTV fest

image174


Så vad tycks? Hiss eller Diss?



Sandra likes

Här är min underbart snälla klasskompis som har gjort sin första låt. Han har skrivit låten själv, både text och musik. Det är han som sjunger och spelar, och hans flickvän har gjort videon.

Christoffer Svec


Happenings today

Ja idag börjar dagen med uppstigning 07.00 :p För att väcka bror min. Sen ska jag se till att han kommer till skolan ,vilket jag gör nu. Sitter och pushar honom "Så, nu har du ätit klart, då fixar du håret, seså, rappa på!" :p

Sen när han har kommit iväg till skolan ska jag göra mig iordning för min skola. Idag ska jag ta med mig en chipspåse till skolan för jag och Camilla ska ha en totalkaosad dag.

Efter skolan ska jag åka till Stockholm stad för att shoppa med Micke :)  Det blir nice, ska vara sådär oerhört egoistisk och köpa saker till mig själv :D Haha :p

Sen ikväll ska jag träna, hoppas att det ska gå bra, är sista gången nu innan jul med den träningsgruppen.

Vad ska ni göra idag?

My Countdowns

Nu är det:
3 dagar kvar till Jullovet
7 dagar kvar till Julafton

14 dagar kvar till Nyår
45 dagar kvar till Flytten
60 dagar kvar till Vår studentskiva
179 dagar kvar till Studenten

Ohoh! Endast en vecka till Julafton! Och endast två veckor till Nyår! Måste köpa nyårsklänning :p


Godmorgon allihopa!

image173Nu har jag gått upp, visserligen för en stund sen :p Men ändå. Jag har väckt min lillebror som ska till skolan. Själv har jag sovmorgon, men, är man brorvakt så är man.

Nu sitter vi i soffan framför TVn, han äter frukost och jag sitter med datorn och mitt Te.

Jag vaknade med hur ont i halsen som helst, kunde knappt prata. Då är det grymt skönt att fricka te :) Jag älskar verkligen te, jag har hamnat i något slags te-frossa :p Dricker te hela tiden :p Haha! Det godaste just nu är Persian Earl Grey och Mango tea. Mums!

Dagens inlägg:

Godmorgon allihopa!
          Grymt lång sovmorgon :)
Happenings today
          Idag ska jag gå på konsert
News for today
          Paula Abduls urin stulet
Nyhet i bloggprogrammet
         
Nu kommer en ny del; Sandras biktstol
Humor a la Sandra
          Dom sjunger Ollon Dildo i Djungelboken, lyssna själv.
Outfits of the week
         
Bruna och gråa outfits för hela veckan
Hiss eller diss!
        
Mary-Kate Olsen i dagens hiss eller diss!
Mycountdowns
          Endast 180 dagar till studenten
Sandra wants
         
Stiliga svarta stövlar står på listan
Sandras biktstol
          Bekänner något som jag själv upptäckte på tågresan idag
9 st inlägg om Inspiration
         
Massa bilder på inspirerande kändisar
Outfit for tomorrow
          Har lite funderingar över morgondagens outfit
Sleepingtime
          Nä nu ska jag sova :)


Sleepingtime

Nej hörni, nu ska jag gå och lägga mig. Jag tycker att det är värsta tråkigt att jag inte längre är med på mest aktiva listan :/ Very boring. Men men, man kan ju inte finnas där jämt :/ Nu får ni ta och kommentera mera :) Hehe :p Jag älskar när ni kommenterar :) Hoppas att ni alla har haft en bra dag :D
Vad har ni gjort?

Outfit for tomorrow

Nu har jag visat lite inspirationsbilder för er. Jag sitter nu och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon. Efter skolan blir det nog en liten sväng till Stockholm för att kika på de där stövlarna jag vill ha, och så vill jag kolla på Kappahls tofflor :p Men jaa, imorn blir det säkert den stora vita skjortan. Elelr så blir det något helt annat. Vi får helt enkelt se :)

Inspiration

Jag diggar den här tröjan som Vanessa Hudgens har på sig. JAg tycker den är riktigt fräsch. Skulle vilja ha något liknande.
image172

Inspiration

Jag älskar Hayden Panettieres jacka här. Grymt fin och elegant. Skulle vilja ha en liknande själv.
image171

Inspiration

Härlig bild tycker jag. Är Vanessa Hudgens som jag ser på mest :p Och jag gilar hennes coolt avslappnade outfit här. Ser så himla soft ut, men samtidigt väldigt fin :)
image170

Inspiration

Den här outfiten är med för at jag blev så himla glad när jag såg den, eftersom att jag ibland kör exakt den här outfiten, och det gjorde mig glad för det är lite som min softoutfit och den ses på Vanessa Hudgens :)image169

Inspiration

Grymt snygg kofta här enligt mig. Vanessa Minnillo som står för denna.
image168

Inspiration

Känner att jag har lite inspirationskväll här nu, men jag har suttit och tittat på så mycket snygga kändisoutfits så jag vill visa er :)
Här är Hayden Panettiere igen, i en helt vanlig och enkel outfit, och den här bilden representerar att man faktiskt an gå i en enfärgad t-shirt och ett par jeans och se grymt fräsch ut!
image167

Inspiration

Ännu en bild här som verkligen inspirear mig, Vanessa Hudgens, och de är inte nallen jag menar då, utan klädstilen :p
image166

Inspiration

Någonting med den här bilden gör att jag blir himla glad, jag önskar att jag kunde ha röda kläder för det är komla fint. Hayden Panettiere här som verkligen inspirerar mig med den här stilen :)
image165

Inspiration

Daaamn, jag gillar den här outfiten Jessica  Alba! Jackan med det bruna bältet är verkligen stiligt.
image164

Sandras biktstol

image163Okej, jag har något att bekänna. Idag åkte jag ju tåg till Stockholm. Jag åker inte pendeltåg speciellt ofta eftersom jag har bilen. Och jag kom på mig själv med att sitta och titta på vissa månniskor och tänka "åh, vilken tur att jag inte är den där människan". Jag kände mig rätt elak när jag tänkte så. Men faktiskt, jag är glad att jag inte är dom människorna. Jag blev rent ut sagt äcklad av att titta på några. Vissa var helt svettiga, vissa satt och petade ut saker ur näsan och sedan tittade dom på det. Några satt och sov med hela ansiktit tryckt mot det kladdiga fönstret. Jag hatar pendeltåg. Det var så äckligt. OCh jag som är så himla känslig, jag kände bara att jag höll på att få kväljningar när killen brevid mig petade i näsan och efter ett tag slickade på fingret. USCH!

Sandra wants

Jag skulle vilja ha ett par svarta stövlar, typ utan klack. Och ganska högt skaft. Det ska vara ungefär såna här:
image162
Det bästa var att jag hittade ett par skiiiiitsnygga idag, när vi var på väg till konserten, men jag hade inte tid att köpa dom så jag

My countdowns

Nu är det:
4 dagar kvar till Jullovet
8 dagar kvar till Julafton

15 dagar kvar till Nyår
46 dagar kvar till Flytten
61 dagar kvar till Vår studentskiva
180 dagar kvar till Studenten

Nu är det bara 180 dagar kvar till studenten! Det ni! :)


Hiss eller Diss!

Dagens hiss eller diss blir Mary-Kate Olsen.
image161

Så.. Vad tycks? :)

Outfits of the week

Här kommer då Outfits of the week.

     

Gud vad jag använder brunt, grått och svart. Nyårslöfte; använda mer färger? :p

Nämen, vilken outfit gillar ni bäst den här veckan då? :)

Humor a la Sandra

Ni vet Djungelboken. Den har ett himla kul inslag faktiskt :) Ni vet sången "jag vill ju va som du". Vet ni om att dom säger "Ollon Dildo" i den? :)

Det är sant. Mitt i när han börjar säga massa ord som man inte vet vad de är. Då säger han mitt i allt "shubidubap" Ollon Dildo. Lyssna själva :) Han säger det vid 04:39


News for today

image153Tänk vad sjuka fans det finns alltså. Nu har ett av Paula Abduls fans (Ni vet hon i American-Idol juryn) stulit hennes urin. Hon hade varit hos gynekologen och fått lämna urinprov, och så frågade doktorn vart det var och hon svarade att hon hade lämnat det i receptionen. Då hade en av deras anställda stulit det. Hur sjukt är inte det? Vad ska han med det till?

Tycker inte ni att det var lite väl sjukt?

Happenings today

Som sagt så har jag ju sovit ända fram till nu, eller ja, jag har iallafall legat i sängen ända tills nu :) Snart ska vi gå upp och äta och så, och sen senare idag ska vi gå på julkonsert i konserthuset. Mickes syrra ska vara med så vi ska titta :) Blir första gången jag träffar hans syrra. :) Sen måste jag plugga idag också :/ Usch. Trist som tusan.
Vad ska ni göra idag?

Godmorgon allihopa!

Hoppas att ni har sovit gott :) Det har iallafall jag gjort och så har jag tagit mig en rejäl sovmorgon nu också :) Ligger nämligen fortfarande kvar i sängen. :) Hur skönt som helst!


Dagens inlägg:

Godmorgon alla!
          Jag gick upp supertidigt för att skjutsa min bror till simningen
Happenings today
          Idag kommer Micke! :) Och så blir det bio, Guldkompassen
News for today
          Bilder på Jessica Albas mage :)
Nyhet i bloggprogrammet
         
Nu kommer en ny del; Sandras biktstol
Bloggprogrammet v.2
          Uppdatering av bloggprogrammet
News for today
         
Svenska mannen näst sämst i sängen!
My countdowns
        
Ensiffrigt till julafton nu!
Outfit of the day
          Nu ni! Städoutfit på G
Nyshoppat
         
Köpte två tröjor och en väska idag, tofflorna fanns inte
Sandras biktstol
          Bekänner något som nog dom flesta redan räknat ut :/
Videotime
         
Kände att det var på tiden att köra en video
Sandra wants
          Jag önskar mig ett gulligt nattlinne
Guldkompassen
          Har varit och sett Gulkompassen nu! Här är mina tankar
Humor a la Sandra
          En helt vanlig konversation mellan mig och Katta
Sleepingtime
          Micke vill osm vanligt sova :p Hehe ;)


Sleepingtime

Nej hörni, nu ska vi gå och lägga oss och sova :) Micke har som vanligt lagt sig under täcket och gör små ljud som förmodligen betyder "Sandra, nu ska vi sova, stäng av datorn och kom och sov" :p Hehe :) Så nu ska jag ta och avsluta den här dagen. Hoppas att ni alla haft en bra dag :)

Vad har ni gjort idag/ikväll?

Humor a la Sandra

Häromdagen hände en rätt kul grej faktiskt, men inte sådär överdrivet kul egentligen, men ändå. Kul vardagsgrej :)

Jag och Katta stog i stallet och pratade och så utbrister jag jätteentusiastiskt "Katta vet du!?" Hon blev jätteintresserad och svarade såklart: "Näääej?" och då hade jag totalt glömt vad jag skulle säga så jag svarade "Nej, inte jag heller.. Jag har glömt"

Hon blev jätteirriterad och var ju så nyfiken :p Haha stackarn, jag kom inte ens på vad det var jag skulle berätta.

Någon som gjort liknande grejer? Det måste det ju vara!

Guldkompassen

image152Nu har jag varit och sett Guldkompassen med Micke och Sebastian, min lillebror. Den var jättebra tyckte jag, men, jag har ju läst boken så jag hade lätt att hänga med. Jag tror inte att jag hade tyckt om den om jag inte hade läst boken. Det var väldigt mycket från boken som dom inte hade tagit med i filmen, men dom var jääkligt bra på att få fram den komplicerade handlingen. Den utspelar sig ju i ett sorts fantasisamhälle, och det brukar kunna vara svårt att få med alla detaljer, hur det hänger ihop och så. Det är ett riktigt komplicerat samhälle i den här filmen, men dom får fram det bra. Jag trodde innan att jag skulle bli besviken av filmen eftersom att man brukar lätt bli det om man har läst boken, men jag blev snarare tvärtom, positivt överraskad. Det jag hade föreställt mig genom att läsa boken såg precis likadant ut i filmen. Måste säga att det var en grymt bra film så gå och se den! Speciellt ni som gillar fantasy och liknande!

Någon mer som sett den här filmen? Vad tyckte ni?

Sandra wants

image151Det jag vill ha nu är faktiskt ett sånt här nattlinne från Lindex. Tycker att dom är mycket fina och ser sköna ut :)

Videotime


Sandras biktstol

image150Idag ska jag erkänna att jag är shoppingberoende. Dessvärre har jag väl i och för sig redan erkänt det någon gång, men nu måste jag erkänna det för er alla. Jag gjorde faktiskt ett test en gång när det skrevs mycket om shoppingberoende. Det var såna där påståenden och man skulle svara om det stämde eller inte. Hade man sagt att tio eller mer stämde klassades man som shoppingberoende. Gissa vad jag hade? 20. Hmm, Är jag dubbelt shoppingberoende då? :/ Inte bra de där egentligen. Men men, hittills lider jag itne av det.

Någon mer än jag som är lite smått shoppingberoende?

Nyshoppat

Ja, idag tog jag mig en repa på stan för att köpa de där söta tofflorna från kappahl som jag skrev om igår :) Men såklart så fanns dom inte kvar i min storlek :/ Fanns endast ett par och det var 40/41, inte riktigt min storlek :p Men jag fick med mig lite andra grejer :) Titta här:

En beige stickad tröja:
      


En stor vit skjorta: (som jag längtat efter)
    


Och till sist den här underbara kuvertväskan jag önskat mig:
    

Så, Vad tycks? :)

Outfit of the day

Eftersom att jag ska passa på att städa mitt rum lite nu medans jag väntar på Micke så har jag en lite småslarvig / vanlig outfit. Men rätt soft :) Tänkte att jag skulle släng in den här, men det blir säkert en till outfit of the day senare när jag har gjort mig iordning :)

    


T-shirt: Gina Tricot
Jeans: Gina Tricot
Det risiga löshåret som 1, är fel färg och 2, består av typ tre hårstrån: Beautyonline.

My countdowns

Nu är det:
5 dagar kvar till Jullovet
9 dagar kvar till Julafton

16 dagar kvar till Nyår
47 dagar kvar till Flytten
62 dagar kvar till Vår studentskiva
181 dagar kvar till Studenten

Yeees! Äntligen ensiffrigt till Julafton :D


News for today

Svensken näst sämst på att ha sex

Tyvärr guys! Expressen har nyheten om listan som förklarar vilka män som är sämst på att ha sex. Tyskarna tog förstaplatsen, och vi svenskar knep andraplatsen. Dom skriver att tysken är helt enkelt för egoistisk och svensk är för snabb. Vilket kan stämma...? :p

Bäst i sängen däremot var (surprise, surprise) Italienaren.

Vill du läsa hela artikeln? Klicka här

Bloggprogrammet v.2

Här kommer mitt nuvarande bloggprogram som jag följer

Varje dag:

   ¤          Outfit of the day
   ¤          Sandra wants

   ¤          Happenings today

   ¤          Humor a la Sandra

   ¤          Dagens inlägg

   ¤          News for today
   ¤          My Countdowns
   ¤          Sandras biktstol

Veckovis:

   ¤          Veckans minnesbild ( Torsdag )

   ¤          Tv-program jag ser ( Tisdag: Ugly Betty, Desperate Housewives Onsdag: Top Model )

   ¤          Veckans outfit ( Söndag )

   ¤          Veckans tips ( Måndag )

   ¤          Veckans önskeoutfit ( Lördag )

Då och då:

   ¤          S&C citychics

   ¤          Nyshoppat

   ¤          Videotime

   ¤          Inspiration

   ¤          Kostprogrammet

   ¤          Fashionthoughts
   ¤          Sandra likes


Nyhet i Bloggprogrammet

image149Nu kommer ännu en del till bloggprogrammet och det är en daglig del. Nämligen Sandras biktstol. Jag kommer varjde dag att göra ett erkännande, och believe me, det finns många! ;P

En annan nyhet som finns är ju faktiskt också Sandra likes som har smygit sig in lite här och där. Så den komemr nu att finnas som en del som dyker upp lite då och då.

News for today

Egentligen kom det här upp på msn.se igår, men jag tänkte visa det idag iallafall för jag tycker att det är så gulligt :)Jessica Alba är ju som ni alla vet(eftersom att ALLA bloggar om det) gravid och här är lite bilder på hennes lilla babymage :) Jag tycker att det är lite tråkigt att hon håller för ansiktet för hon ser ju fräsch ut här.
image122 image123

Happenings today

image121Idag blev det ju som sagt uppstigning mycket tidigt, blää. Så snart ska jag skjutsa brorsan, och sen när jag kommer hem går jag nog och lägger mig en stund igen :p Sen ska jag hämta hem honom vid lunchtid typ. Sen kommer Micke :D Wiiiee! Saknar honom nu ju :) Vet inte riktigt vad vi ska göra på dagen och så, men vi kommer nog på något :) Sen ikväll ska vi ta med min lillebror på bio, och vi ska se Guldkompassen. Det är en film jag hoppas på, för jag har läst boken förut och älskade den, så nu jäklar :p Jag kommer förmodligen att skriva en utförlig recension om den här filmen ikväll när vi har kommit hem :)

Godmorgon alla!

image120Nu är jag uppe med tuppen :p Ska ju som sagt skjutsa min lillebror till simningen, så jag har varit uppe i ungefär en halvtimme nu, jag är supertrött :p Menmen, sånt är livet när man ska föreställa vuxen. Lyckos mamma, pappa och Simon som är i London nu. Jag längtar tillbaka dit. Det var himla kul där. I vår familj har det nu blivit lite tradition att när man fyller 15 får man åka till London med mamma och pappa ungefär vid jul, så för ungefär tre år sen var jag där. Jag gjorde dock lite andra saker med dom än vad Simon gör nu, dom ska gå på två konserter och så, när jag var där var det enbart shopping som gällde. På den tiden var jag lite fjortis, såg inte riktigt ut som jag gör nu, och var inte likadan som person heller, det enda som finns kvar av den personen jag var då är väl mitt intrese för shopping, skor och kläder.

Update: Vad roligt det blev att bilden hamnade brevid min profilbild just nu. Då kan man verkligen jämföra; då, och nu. Herregud, jag tycker inte att jag ser ut som samma människa.

Tycker ni att det här ser ut com jag?

Dagens inlägg:

Godmorgon allihopa!
          Jag hade sovmorgon och var mycket glad för det
Happenings today
          Jag hade Svenska uppsats idag och var lite surig för det
Sandra likes
          Jag gillar Britney Spears
Inspiration
         
Idétorka på outfiten för idag så checkade in Sienna Miller lite grann
Outfit of the day
          Outfiten blev lite Sienna Miller inspirerad men inte riktigt lika färgstark som hennes
TV.program jag ser: OC
         
Såg på OC idag, hann precis hem till det. Jag var surig på den där Oliver, men det slutade
          med att jag tyckte synd om honom

Humor a la Sandra
        
Hörde den dummaste kommentaren idag när Camilla pratade i telefon
News for today
          Man kan få cancer av nagellack och läppstift?
My countdowns
         
Endast 10 dagar kvar till julafton
Hiss eller diss!
          Dagens hiss eller diss är Ashley Olsens outfit
Sandra wants
         
Jag vill vara brun så jag har kört BUS
News for today
          Paris Hilton festar igen
Sandra wants
          Har hittat ett par underbart mysiga tofflor
Sleepingtime
          Goddnat, imorn träffar jag Micke :)


Sleepingtime

Ja nu är det nog dags för mig att gå och sova. Jag ska ju då gå upp tidigt imorn för att skjutsa min lillebror till sin simträning, kulkul :p Så jag behöver sova lite. Känner mig faktiskt ganska så trött ändå så det ska bli rätt skönt faktiskt. Så nu ska jag också hålla tummarna för att jag är lite brun och fin imorn när jag vaknar, annars blir det nog att ta sig en tur till solariet. Funderar faktiskt på att sola upp mig lite nu på jullovet, men jag vet inte. Känns egentligen inte så bra att sola solarium efter allt man hör, men jaa.. Vi får se hur jag gör :) Börjar som  sagt med att hålla tummarna för BUSen :) Ni får ha det så bra allihopa och hoppas att många av er har en roligare fredagskväll än mig med lite festande eller mys framför TVn kanske :) Godnatt alla sötnosar, hörs imorn! :)

Sandra wants

Blir två stycken Sandra wants idag, för jag har precis hittat dom här på expressens hemsida. Ser ju hur mysiga ut som helst. Funderar på att dra mig en repa på stan imorn och införskaffa dessa. Kostade knappt någonting och finns på kappahl.
image119

News for today

Paris Hilton.

Det är verkligen någon som vet hur man har kul. Hela hennes liv verkar vara dedikerat åt att ha kul. Tänk vad soft att vara Paris. Hur mycket pengar som helst och inget jobb direkt, bara massa shopping och festande. Jag vill vara Paris, utan kändisskapet då då. Jag menar egentligen, kolla, nu är det massa skriverier om hennes festande hela tiden, och egentligen så gör hon inte så heltokiga grejer så ofta som dom skriver det. Här t.ex., hämtat på msn.se idag. Vad är det egentligen som hon gör som är så tokigt? Hade jag gjort det här på samma klubb så hade de minsan inte ens blivit en liten notis. Det måste ändå vara lite jobbigt att vara känd.

Vad tror ni? Skulle ni vilja vara kända?

image118
image117

Sandra wants

Det jag mest av allt har känt att jag vill ha idag är en snygg solbränna! Är det någonting som skulle sitta riktigt fint nu så är det just det. Så jag har nyss tagit mig ett bad och peelat hela kroppen och skrubbat och donat. Sedan har jag smörjt in hela mig med brun utan sol (vilket jag nästan aldrig gör) så får vi hoppas att jag åtminstone får lite färg till imorn när Micke kommer :) Saknar honom massor nu! Har inte träffats på mycket länge. Men imorn träffas vi :) Me like.


Hiss eller diss!

Dagens hiss eller diss är Ahley Olsens outfit

image116

Så, vad skulle ni göra? Hissa eller dissa?


Update:
Okej, ni valde att dissa den här outfiten
Jag hade valt att dissa den jag me, för jag gillar verligen itne hårbandet.

My countdowns

Nu är det:
6 dagar kvar till Jullovet
10 dagar kvar till Julafton

17 dagar kvar till Nyår
48 dagar kvar till Flytten
63 dagar kvar till Vår studentskiva
182 dagar kvar till Studenten

Ja hörni, nu är det bara 10 dagar kvar till julafton! Hur nice är inte de? :)


News for today

AAAAHH!! Jag satt nyss och tittade på msn.se och fick syn på en HEMSK artikel.

Tydligen så har man kommit fram till att det finns ett ämne i läppstift och nagellack som kan framkalla bröstcancer. Jag älskar nagellack, och tyckero m läppstift! Neeej. Så får det ju inte vara! :/

Vill ni läsa mer? Klicka Här

Hemskt, tycker inte ni?

Humor a la Sandra

Idag när jag var hos Camilla hände detta:

Hemtelefonen ringer.
Camilla svarar: Hej
Personen: Hej, är du hemma?
Camilla: Ja, jag är hemma.

Men hallå? Vad trodde personen? :p Att hon tagit med sig hemtelefonen till stan eller? :p Haha!

TV-program jag ser: OC

Jag har precis varit hos Camilla en stund och snackat och druckit te/kaffe :) Me like. Sen åkte jag hem och lyckades komma hem precis i tid för OC. Grymt bra :D Hoppas att det blir ett bra avsnitt.

Update:
Jag kan itne hjälpa det men jag gillar inte Oliver. Han kommer ju för tusan ta Marissa. Stackars Ryan. Jag gillar inte han som spelar Oliver också, har sett honom i nån annan film eller så och då var han sådär också, skulle ta en annan killes tjej. Blä för såna.

Update:
Yeees! Oliver är fast! Wooohooo! OCh dessutom, sååå förutsägbart att Hailey och Jimmy cooper skulle kyssas :p

Update:
Crap.. Vilket slut.. Nu tycker jag ju synd om Oliver.. :/ Hm.
Vad tycker ni om Oliver?

image115

Outfit of the day

Är som sagt inspirerad utav Sienna Miller

    

Svart linne: H&M
Brunt linne: Gina Tricot
Tights: Gina Tricot
Stövlar: Din Sko
Sjal: Ett stånd

Inspiration

Just nu sitter jag och äter och funderar lite över min outfit idag. Den blir lite inspirerad av den här bilden. Tycker den är lite tuff :)

image109

Sandra likes

Okej, jag bara måste lägga in lite Britney Spears här. Jag tycker faktiskt att hon är på uppgång och jag hoppas verkligen att hon fortsätter med det. Visst, det är en lång lång väg tills hon är uppe igen, och senast var hon ju anklagad för barnmisshandel, men jag tycker ändå att hon försöker. Här är två låtar som jag tycker är riktigt bra faktiskt.

Gimme more


Piece of me

Happenings today

Ja, det som händer idag då.. Först hade jag ju då en sovmorgon, skönt som attan, och nu sitter jag här. Ska göra mig iordning för skolan snart och käka lite lunch och så. Sen lir det skolan och det blir INTE kul. Jag berättade ju igår om att jag ska skriva en jämförande roman ananlys, nej, det är itne lika tråkigt som det låter. Det är ännu tråkigare. BLÄ. Men men, det måste göras. Kul att den ena romanen är på norska också, jag kan inte hjälpa det men när jag läser den så läser jag med norskt sound så jag börjar ju garva för mig själv :p Tycker det låter så himla kul :)

Nåja, efeter skolan ska jag hem, och det är ju fredag idag så det blir vääärsta partyt! näej, nu ljög jag, det blir inget. Imorn ska jag upp suuuupertidigt för att skjutsa min bror till hans simning. Mamma, pappa och min andra brorsa ska ju iväg till london så det blir bara jag och Sebastian hemma. Mycket ansvar som kommer med det alltså. Men jag hittar säkert på någonting ändå, annars blir det nog att sitta här framför bloggen, vilket jag tycker är kul också :)

Vad ska ni göra idag? Party?

Godmorgon allihopa!

Nu har jag också gått upp, gissar att många av er redan gjort det för länge sen! :p Haha! Nej jag skojjade bara, men det var riktigt skönt med sovmorgon, däremot så satt jag nog väldigt konstigt igår när jag skrev bloggen för jag har sååååå ont i nacken idag. Helt stel och kan knappt röra mig. Känner mig som en 87-åring gubbe med nackspärr :/ Inte så kul. MEn men, jag får röra på mig massor så kanske det släpper.

Vet ni vad jag funderar på? Att koppla mobilen till bloggen så man kan blogga från den. Men jag vet inte om de är en sån bra idé.. :/ Hmm.
="4">Vad tror ni?

Dagens inlägg

Godmorgon!
          Ja, jag skrev godmorgon och var allmänt trött efter att ha gått upp 06.00
Happenings today
          Skrev lite om min hektiska förmiddag och min avramling från hästen, ajaj.
My countdowns
          Bara en vecka till jullovet nu!
News for today
         
Paris Hilton gör champagnereklam - Är naken och guldmålad
Fashion thoughts
          Jag kritiserar Lindsays version av paljettkläder.
Nyhet! I bloggprogrammet
          Info om min nya del i bloggprogrammet
Hiss eller Diss!
         Nyhet! Idag hissar och dissar vi Lindsays outfit, vad skulle DU göra?
Outfit of the day
          Idag är jag rocker
TV-program jag ser: OC
         
Tankar om dagens avsnitt av OC
Nyhet på bloggen
          Jag har nu fixat en besöksräknare som ni kan se!
Less is more!
         
Jag diskuterar uttrycket "Less is more"
Minnesbilden v.50
          Bild från år 2004 på Kreta, jag och Mojje
Humor a la Sandra
          Jag har gjort bort mig... Igen
Fashion thoughts
           Jag konstaterar att jag tycker att Lindsay får till outfiten ibland, och att hon VERKLIGEN får till den då.
Sandra wants
           Idag önskar jag mig underkläder
Sleepingtime
           Nu är jag himla trött så nu ska jag sova.


Sleepingtime

Nej hörni guys, nu ska jag gå och lägga mig faktiskt. Jag är jättetrött. Måste sova ut, och jag kan verkligen göra det för imorn börjar jag 12.25. Hur skönt som helst! Lite bekvämare tid än 07.00 som idag :p Dessvärre har jag uppsats att skriva. Eller ja, jämförande romananalys. Kul. Ser fram emot det, not. Nåja, får göra det bästa av situationen. Imorn är förresten Mickes sista dag på jobbet innan han har ledigt i 4 veckor :D Me like. Då blir det mycket att träffa honom :) Saknar honom nu ju :)

Sandra wants

image108Det jag vill ha nu till jul är snygga underkläder. Och jag har hittat några jag gillar supermycket, på nelly.se

Tycker att det här settet är lagom krusidulligt :) Lagom gulligt och lagom sexigt.

Vad tycker ni?

Fashion thoughts

image107Jag vet inte men jag gillar verkligen Linsay Lohan, jag tycker att hon är himla dum ibland, med droger och sånt, och jag tycker att hon har grymt dålig klädstil ibland. Men när hon får till det så får hon verkligen till det. Kolla bara den här bilden. Jag tycker att det är hur stiligt som helst. Helt vanligt, vardagligt och lite småslarvigt, och det blir sååå snyggt. Här ser hon dessutom väldigt pigg och fräsch ut, vilket såklart hjälper till, eftersom på senaste tiden har man blivit van vid att se henne helt drogad.. Jag hatar droger, ni kan läsa om det i ett inlägg jag skrivit om en kompis som har med droger att göra. Jag HATAR det. :/ För att läsa tryck här Lämna gärna en kommentar om du har läst det, för jag behöver hjälp med det där.

Humor a la Sandra

Kom att tänka på en jätterolig grej som hände på vår historialektion för några dagar sen. Vi hade fått ett jättetjockt häfte att läsa och jag tänkte "faaaaan". Sen när jag öppnade de så såg jag att det var dubbelsidigt. USCH! Iallafall så var vi tvungna att läsa så det va bara att sätta fart. Jag la pappret på bortet, lutade mig tillbaka på den hårda stolen och försökte sätta mig någorlunda bekvämt. Eftersom att jag tittade snett neråt när jag läste så var ju ögonen lite halvt stängda och jag var himla trött, så ja, ni kan ju gissa vad som hände. Jag började nicka till lite grann..

Efter en sisådär 100 nickningar så la jag in en rejäl nickning och somnade till. Observera nu att alla i hela klassrummet är helt inne i sin läsning och det är knäpptyst. Jag, som är förkyld och har somnat råkar då göra en liten snark och vaknar direkt, och jag skämdes så in åt... MEN jag var snabb och smidig och började harkla mig massor så ingen fattade vad som hade hänt. ( Ja, jag snarkar när jag är förkyld :p ) Efter att det här hänt då så kolalr jag mig ju såklart runt och ser att ingen verkar ha märkt nåt, och då börjar jag fundera på vad som verkligen hade hänt, och jag fann det så otroligt roligt att jag började skratta rakt ut. DÅ minsann kollade ALLA på mig. Ooops :p Haha! Hur kul som helst.

Jag ÄLSKAR att göra bort mig

Tycker ni att det är jobbigt att göra bort sig?


Minnesbilden v.50

Den här veckans minnesbild blir nog den här:

image106


Bilden är på Mig och Mojje på Kreta år 2004. Är förmodligen den bästa utlandssemestern jag någonsin åkt på. Träffade den här killen där nere och det var en underbar vecka. Ett plus var ju att han då var en av dom snyggaste killar jag sett :p Tråkigt som det är så bodde han långt bort från mig och vi har bara kontakt lite då och då på msn nuför tiden. Men iallafall, hur nice som helst.

Det blev den här bilden bara för att jag vill åka på en utlandssemester och jag vill göra det tillsammans med min pojkvän och göra det till min bästa utlandsresa någonsin. :)

Har ni något starkt minne från någon utlandssemester?

Less is more

Det uttrycket lär många av er ha hört i samband med smink. Vad jag har märkt går det att tolka på två sätt:

1. Less is more som i att man behöver mer smink/tid för att det ska se ut som att man är naturlig

2. Less is more som i att man ser "mer bra ut" om man har lite smink

För mig betyder uttrycket Less is more alternativ ett.

Vad betyder det för Dig?

Nyhet på bloggen!

Nu har jag fixat en besöksräknare till bloggen så att ni kan se, däremot så stämmer den itne exakt med blogg.se's räknare eftersom att den här räknar bort vissa besökare, men vad tusan, det är på ett ungefär :) Ni ser den högst upp i vänstra hörnet.



Nu ska jag dessutom prova på det här med att länka till något, jag har ju itne riktigt förstått det innan, men nu ska jag klara det, har fått instruktioner:

Här är länken

Klarade jag det?

TV-program jag ser: OC

Nu ni! Nu är det dags för OC. Nice! Jag måste se. Sitter i min säng nu och väntar. Har laddat med ett stort glas cola med is i och en klick med nutella-choklad (jag vet att jag är äcklig men jag älskar nutella-choklad)! Nu får vi se om Seth säger nånting sådär superkul igen :)

Update:

Stackars Ryan. "Jag älskar dig", "Tack". Inte kul situation. Been there, done that. Det är riktigt jobbigt faktiskt, när någon säger att den älskar en, och så känner man itne likadant, eller vet inte om man känner likadant. Fast iofs beror ju det på hur man är som person, om man har lätt för att säga att man älskar någon. Jag är iallafall sån som inte kan säga det förrens jag vet att det verkligen är så.
Hur är ni?

Update:
Hm, Sandy och Kirsten är på Swingerparty nu. Vad konstigt det måste kännas. Jag tror att sånt förstör fler förhållanden än det reparerar.
Vad tror ni?

image105

Outfit of the day

En lite rockig outfit idag, inspirerad av Ashley Olsens rockiga stil

     

Linne: Gina Tricot
Kofta: Gina Tricot
Jeans: Gina Tricot
Skärp: Tiger
Jacka: Vero Moda
Stövlar(ej med på bilden): Din Sko

Hiss eller Diss!

Dagens hiss eller diss kommer här:
image98
Linsay Lohans outfit, ser nästan lite indian-inspirerad ut enligt mig.
Jag vet redan vad jag tycker, definitivt. Frågan är nu:

Vad tycker ni? Hiss eller Diss?


Update:

Ja, ni valde då att dissa den här outfiten.
I början tänkte jag hissa den, för jag tyckte den var rätt mysig och nice, men efter att ha läst alla era kommentarer och pikar så har jag faktiskt börjat ändra uppfattning.

Nyhet! I bloggprogrammet

Nu kommer en ny del i bloggen här. Den kommer att heta Hisseller Diss! Och som ni säkert förstår så kommer jag lägga ut saker som ni läsare får hissa eller dissa. När den legat uppe ett tag kommer jag att uppdatera och skriva om den blev hissad eller dissad av er, och av mig. Lägger in ett Hiss eller Diss! inlägg om en liten stund så ni får se hur det går till :)

Hoppas att ni kommer gilla det här :)

Fashion thoughts

Linsey Lohan / Paljett.

Okej, jag hajjar, paljetter är inne, även fast jag har lite småsvårt för det. Men jag lär mig nog tycka om det snrt också. Men det här som Lindsay har hittat nu var extremt fult enligt mig. Jag förstår inte hur hon / stylisten har tänkt. Magtröja? Inte något för mig. Sen den där piercingen.. Ja.. Den gjorde så att hela outfiten såg ut att sitta på en 13-åring från Spice Girls-tiden.
image97

Vad tycker ni om det här?

News for today

Paris Hilton.
Paris gör champagnereklam och är kommer en bild från den. Jag kan itne bestämma mig för om jag gillar den eller inte. Det är en häftig reklam och den skulle kunna bli rätt sexig, men det är något som gör att jag inte tycker om den, och jag vet inte vad.
Vad tycker ni?
image96

Text och bild tagen från msn.se

My countdowns

Nu är det:
7 dagar kvar till Jullovet
11 dagar kvar till Julafton

28 dagar kvar till Nyår
49 dagar kvar till Flytten
64 dagar kvar till Vår studentskiva
183 dagar kvar till Studenten

Yees! Bara en vecka kvar till jullovet! Längtar som tusan!

Längtar inte ni?


Happenings today

Idag gick jag upp jäääääättetidigt, klockan 6. Usch! Åkte sen till stallet för att ha min första lektion som var prov. Hoppning. Jag hade en häst som var dum mot mig. Den höll på och larva sig och var på HELT fel humör. Den stog och hoppade på stället lite då och då och när jag började trava så blev den hela tiden rädd för alla andra hästar. En gång kastade hon av mig mitt framför en som hoppade, tur att hon inte red över mig. Sen upp igen och travade lite till, då studsade hon hela tiden och sen skulle jag skritta och låta henne lugna ner sig, då stegrade hon bara så då fick jag byta häst. Tog den jag brukar ha och då gick det super bra.

Sen var det till att åka och och duscha för att sedan åka till skolan igen. Hade historia i en halvtimme och sen var dagen slut. Skönt. Nu har jag precis kommit hem och ska väl försöka plugga till mitt kemiprov jag har imorn, kul kul. Jag kan det inte alls, men men. Det löser sig hoppas jag. Vi får väl se, man kan göra det på måndag om man vill, men jag ska försöka göra det imorn.

Ska också försöka få klart tidningen jag gör så att vi kan ge ut den, men det är ett barn som inte skickat in sitt så får se hur det blir med det :/ Nåja. Det här är min dag.

Vad ska ni göra för kul idag?

Godmorgon!

Hoppas att nu har sovit gott :) Det har jag gjort men ändå inte. Vaknade vid halv fyra och tänkte gå upp och åka till skolan. Sen insåg jag att det kanske var lite tidigt.Så jag somnade om och försov mig såklart. Usch. Nu har jag sovit för lite på sista tiden, är alldeles för trött. Huu. Nej, nu ska jag göra mig iordning, Hejdå, Puss!


Dagens inlägg:

Godmorgon!
          Jag hade idétorka på klädval
Fashion thoughts
          Jag kommenterar det här med rosa klänningar på röda mattan
3 st News for today
          Carolina Gynning får egen show, Jessica Simpson vill strippa och är arg på Eva Longoria?
Sandra wants
         
Riktigt fin kuvertväska
Happenings today
          Skolgång och hämtning av lillebror
Outfit for the day
         
Lite flickig outfit idag
My Countdowns
        
Endast 50 dagar kvar till flytten
Sandra likes
          Christoffer Svec; min kompis som gjort sån första låt
Humor a la Sandra
         
Folk som inte kan erkänna att dom är dåliga och en video till det
Sandras tankar
          Jag svarar minsann på kommentarer!
Inför imorgon
         
Klädplanering och tidig uppstigning imorn
TV-program jag ser: Top Model
          Hawa som vann ju, vad tycks?


TV-program jag ser: Top Model

Ja, så nu vet vi alla vem som vann Top Model, jag visste ju redan eftersom att man sett Margarita på Nelly.se så kunde man räkna ut att hon itne skulle vinna. Trist enligt mig eftersom jag hejade på henne. Men jag tyckte att Hawa var duktig också, fast det kändes mer som tur.
image95
Vem tyckte ni skulle vinna?


Måste erkänna att jag gillar den här bilden bara..

Inför imorgon

Jag måste nog gå och lägga mig snart, jag börjar klockan sju imorn bitti. Hugaligen. Usch. Blä. Jobbigt som tusan. Börjar dessutom dagen med ett prov, jippie! Så nu sitter jag och funderar över vad jag ska ha på mig imorn så jag vet de imorn bitti och bara kan snabba på. Funderar på att köra den här outfiten för jag har ju då inte riktigt hunnit med att fixa ihop någon ny kul kombo. Så det blir säkert den, fast med ett bar andra skor än vad jag har där egentligen.
image94

Sandras tankar

Jag har tänkt på en sak. (Jag vet vad många tänker, det är som gjort för att fälla kommentaren "Nämne har du tänkt? Grattis!")

Alla dessa bloggar som finns.. När man kommenterar någonting så är det VÄLDIGT sällan som man får svar tycker jag :/ Därför har jag som policy här på min blogg att alltid svara på alla kommentarer jag får! :)

News for today

Sitter och läser lite på msn.se om kändisar och så och kunde inte annat än att förundras över vilken tur den här killen har :p Han är ju Jessica Simpsons ex och nu har han synts med Eva Longoria. Några säger att det inte är något mellan dem, några säger att det är det. Msn.se skriver iallafall att Jessica sägs vara arg på vännen Eva för detta, men Jessicas talesperson säger att Jessica inte alls är arg.

Killen har ju iallafall tur, det är ju två rätt heta brudar måste man väl få säga :p

image93

Humor a la Sandra

Någonting som jag tycker är extremt roligt är såna där människor som inte kan erkänna att de itne är bra på något eller att dom har fel. Ni vet såna där som är med på Idol och So you think you can dance? som bara totalt går in för att dom kan fast dom rä hur kassa som helst. Ett typ exempel på detta är ju den där Anna som var med i Idol förra året (jag veeeet att det är uttjatat) hon var ju sån:

Det är sååå kul med såna här människor! :) Tycker inte ni?

"Du sjunger inte bra", "Du, de gör jag visste!"

Sandra likes

Okej, jag måste bara lägga in den här låten igen. Min kompis första låt, han har skrivit den (text och musik) själv och det är hans flickvän som gjort videon. Riktigt bra tycker jag.

Christoffer Svec



Vad tycker NI?

My countdowns

Nu är det:
8 dagar kvar till Jullovet
12 dagar kvar till Julafton

29 dagar kvar till Nyår
50 dagar kvar till Flytten
65 dagar kvar till Vår studentskiva
185 dagar kvar till Studenten

Nu är det enbart 50 dagar kvar tills jag flyttar till det nya huset, NICE! Men läskigt!


Outfit of the day

Dagen till ära blev det en ganska enkel, flickig outfit.

      


T-shirt: H&M
Klänning: Gina Tricot
Lackleggings: American Apparel
Stövlar: Din Sko

Happenings today

Idag gick ajg upp rättså tidigt tycker jag :p Var som sagt väldigt trött, usch. Sedan åkte jag till skolan, hämtade upp Camilla på vägen. Vi lyssnade på Britneys Gimme more, den rä ju sjukt bra. Älskar början "It's Britney bitch". Rätt kul början på låten :) När jag kom till skolan hade vi Kemi, men jag gjorde absolut ingenting. Jag satt och läste ltie i Punkt se. Ganska skönt. Sen är jag ju då i skolan nu, vi hade samhälle efter kemin och då fick vi se An Inconvenient truth. Jobbigt :p Nu har vi ju lunch som ajg skrev längre ner, och snart har vi fysik, roligt roligt. Efter skolan ska jag hem och göra så lite som möjligt :) Nää men ska blogga lite, och kolla igenom min garderob lite, måste komma på lite nya outfits :) Just det! Outfit of the day komemr när jag kommit hem också! Senare ikväll har jag lovat mamma att åka in opch hämta min bror efter hans träning, gud vad kul :p Men men, man är ju snäll :) Top Model ikväll också, ska bli kul att se, men däremot så är det ju lite trist att jag vet vem som vinner :/ Spänningen försvinner en del, men men, älskar modellande ändå så de blir kul :)

Vad ska ni göra för kul idag?



Update:
 Nu har jag precis kommit hem och har bestämt mig för att försöka svara på alla kommentarer jag har fått. Så om ni undrar någonting så är det bara att fråga, för jag svarar i era bloggar/mail!

News for today

Jessica Simpson.

Hon vill kasta kläderna på film, som expressen skriver. Hon vill strippa på film för att få fart på karriären. Dom skriver att hon vill göra det för att bevis att hon är en seriös skådespelerska. Jag vet inte om jag tycker att det verkar så seriöst, mer desperat :/ Men det är klart att det är seriöst eftersom att hon klär av sig naken för karriären, men ändå, man kan väl lyckas på andra sätt?

Jessicas familj, och framförallt då pappan, är inte så glada över hennes planer på detta, och det förstår jag. Det har sagts att hon kan få en Oscar för detta och hennes pappa ska ha sagt att dom kan i så fall köpa en staty av en liten gubba och istället behålla kläderna på. Jaa, varför inte :p

Vad tycker ni? Ska Jessica behålla kläderna på och kämpa på andra sätt eller ska hon slänga av sig kläderna för karriären?
image85

Sandra wants

Jag vill verkligen ha den här väskan! Den är från H&M och kostar i princip ingenting. Jag tycker att dfen är hur läcker som helst och lagom stor. Perfekt partyväska!
image84

News for today

image83Carolina Gynning.

Är inte hon ett typexempel på att alla växer upp förr eller senare? Jag minns henne i början, jag gillade henne inte alls och tyckte bara att hon var jobbig. Så fort hon kom på tal himlade jag med ögonen och utbrast: "ååååh". Men nu! Nu har hon verkligen ryckt upp sig; tagit ut brösten, färgat håret i naturlig färg, blivit mer vuxen och tar mer ansvar. Hon syns som programledare i alla möjliga program och nu ska hon tillochmed få ett helt eget på kanal 5.  Programmet komemr att heta "I huvudet på Gynning" och kommer att sändas i vår. För mig har Carolina Gynning helt klart gått från blåst bimbo till växande förebild. Jag gillar henen för trots denna förvandling så har hon behållit sig själv ändå, och hon har tagit med sig det som hon gjort tidigare i livet och har det som erfarenheter, hon erkänner allt hon gjort och säger itne som många andra "Jag var ung och dum". Jag tycker det är riktigt bra gjort av henne och jag hoppas det fortsätter att gå i rätt riktning. Way to go Carolina!

Vad tycker ni?


Fashion thougts

Sitter i skolan nu och har lunch. Tittar lite på Aftonbladet och det är ju typ precis samam nyheter som igår :/ Tryckte iallafall in mig på klick! och hittade den där artikeln om att det är rosa klänning som är inna bland kändisarna. Såg den igår men fick inget starkt intryck av den då så jag kände inte för att skriva någonting om den då, men nu har jag kommit på precis vad jag vill skriva.
image82

Som sagt så är det rosa som är inne på röda mattan i vinter, och ajg tycker faktiskt inte om det. Jag frågade just min kompis Camilla vad hon tyckte, vilken hon tyckte var finast, och när jag skulel säga vilken jag tyckte var finast så var jag bara tyst, och efter en lång stund sa jag "Jag tycker nog inte att någon är fin". Jag tycker verkligen itne det. Visst, dom är itne fula, men jag tycker inte att någon är fin.
Den första: Ser ut som sånt där genomskinligt papper man slår in vin/champagneflaskor i. Hade kunant vara fin, men den lbir lite mesig.
Den andra: Fin klänning egentligen, himla tråkig och enkel, men färgen får henen att se lite stor ut runt mage/höfter.
Den tredje: Ganska fin, men ajg gillar itne färgen "rosa/aprikos" och den känns lite för "eskortbrud" ut. Annars fint att den följde formerna.
Den fjärde: Jag tycker den ser lite ut som "Hej, jag tog ett fint tygstycke och virade runt kroppen, det blev inte så jämnt men det gör inget". Nej, ingen hit för min del, som sagt; fin färg med det glansiga, men himla konstig i kombinationen.
Den femte: Bröstpartiet setr ut som att hon försökt knyta upp och urringningen är på rymmen, midjan ser ut som de där som gamla egyptierna hade runt halsen och nederdelen.. Ja.. Det var väl inget att skylta med heller.

Där har ni mina åsikter om det i helhet och sedan om klänningarna var för sig. Vad tycker ni?

Godmorgon!

Nu har man då stigit upp för den här dagen, det var himla motigt kan jag ju säga. Var inte ni trötta idag? Kände att jag glömde vort tiden igår kväll :p Nåja, sånt är livet, bara att göra alla morgonrutiner och så. Sitter och funderar lite på vad jag ska ha på mig idag, vet inte riktigt.. Måste tänka lite. Nån som har något förslag? :)

Dagens inlägg

Dagens inlägg blev:

Godmorgon allihopa
          Skrev lite godmorgon till er allihopa
My countdowns
          Skrev alla mina nedräkningar som är aktuella
Happenings today
          Skrev ner lite om dagens händelser
3 st news for today
         
Skrev om lite nyheter jag hittat; Britney, PETA och Telenor
3 st TV-program jag ser
         
Tittat på OC, Ugly Betty och Desperate Housewives
Outfit for the day
         
En rättså vanlig outfit idag
Nyshoppat
        
Lite bilder på det jag shoppat idag
Sandra wants
          En finfin nyårssko jag hittat
2 st Humor a la Sandra
         
En kul video och ett inlägg med en konversation mellan mig och Camilla
Sandra likes
          Sandra representing; Christoffer Svec, hans första låt och den är riktigt bra!
Sleepingtime
         
Godnatt och jag glömde tiden och tack för alla kommentarer!

Sleepingtime

Oh snap! Såg precis vad klockan var! Jag har suttit och spelat spel så jag har helt glömt av tiden! Nu måste jag verkligen sova! Godnatt alla sötnosar och tack för alla gulliga kommentarer idag! Love it! Ska försöka svara på alla imorn! Promise!

Sandra likes

Här kommer ett inlägg om min kompis. Han har skrivit sin första låt och den är nu färdig och klar med musikvideo och allt. Han har skrivit text och musik själv, och den är skriven till hans flickvän. Det är även hon som gjort själva videon. Tjejen som sjunger med i låten i bakgrunden är en barndomskompis till honom och hans namn är:

Christoffer Svec




Skriv gärna en kommentar om vad ni tyckte, antingen till mig här i bloggen eller till honom på youtube. (Kan ju säga att jag kommer rapportera era åsikter till honom)

TV-program jag ser: Desperate Housewives

Ja! Nu är det äntligen Desperate Housewives, mitt numer one favourite program! :) Hoppas det blir ett bra program!



Update:
Det jag gillar med Desperate Housewives är alla problem, och dem är både stora och små. Allt från att grannskapet vill ha bort en fontän (som i dagens avsnitt) till att någon ska mördas. Något mer jag gillar är att personerna i serien är så olika varandra och har så starka personligheter, som Bree som är pedantisk och allt ska se så bra ut så att hon tilloch med bär en låtsasmage i nio månader för att hon inte vill att någon ska få veta att hennes dotter är gravid, eller Susan som är i sånt behov av att alla ska tycka om henne att hon gömmer någons hund i sitt garage för att sedan kunna hitta honom så att ägare ska tycka om henne. Jag gillar det verligen, hur kul som helst!

Update:
Åh! Jag blir så nyfiken på vad de faktiskt är som har hänt med Katherines familj. Verkligen! Är inte ni?

image81

TV-program jag ser: Ugly Betty

Ja, jag sitter då och tittar på Ugly Betty nu, det gissar jag att många av er läsare också gör :) Hittills har det inte hållt på så länge, men jag måste bara kommentera den roligaste line'n som sades:

Betty: I love bowling
Christina: Type that again
Betty: Why?
Christina: You typed blowing

Så jäkla bra, den har ju varit med på reklamen i nån vecka nu, och jag förstår det! Det är såå himla kul! För det är verkligen en sån sak som jag skulle kunna göra! Jag har ju skrivit kuk istället för kul flera gånger redan. Så roligt det kan bli! :)



Update:
Jag gillar det faktum att man har fått se lite av Marks personlighet i det här avsnittet. Han har mest känts som en svans efter Wilhelmina, men nu fick han en personlighet :)



Update:
Åh, äntligen är Betty och Henry tillsammans igen. Men tänk vad jobbigt det måste vara att veta att man har en begränsad tid tillsammans sådär. "Fem månader kvar", "fyra månader kvar", "en vecak kvar".. Usch, vad jobbigt det måste vara. Vad tycker ni?

image80

Humor a la Sandra

Ja, jag vet inte om de här är min humor men jag gillade den här skarpt. Det är slutet som är kul så man MÅSTE se hela.

Humor a la Sandra

Okej, den är lite annorlunda idag. Den är ungefär Humor a la Sandra&Camilla style. Vi diskuterar min blogg(den dog för några dagar sedan) och vi har extremtråkigt.

image79

Nån som fattar? Man ser lite dåligt, men ja, såhär låter vi när vi har tråkigt :p

Sandra wants

Idag såg jag en himla fin sko på Din Sko. En liten fin festsko som inte skulle sitta helt fel till nyårsutstyrseln, eller kanske julfesten? Himla gullig och elegant var den iallafall enligt mig :)


Nyshoppat

Det jag köpte idag var lite kul sminkgrejer, här kommer en bild:
image69

1. Svart/glittrig ögonskugga, Viva la Diva
2. Läppstift i beige/hudfärgat, Viva la Diva



Update:
Här kommer lite bilder på när jag har testat sminket, gjorde inte speciellt noga så ha överseende med det ;)

image74

 image76

Ögonskuggan gillar jag skarpt, enkel att applicera och det blev en jäkla häftig färg. Annars brukar man behöva typ tre skuggor för att få den där, me like. Har man bråttom när man ska ut på party nån kväll är de bara att kladda på lite :)

Läppstiftet blev inte riktigt den färg jag tänkt mig, det var lite mer orange, men de var ändå rättså bra. Blev en naturlig varm färg. Däremot var det himla svårt att få jämnt, det syns otroligt mycket om man itne är noggrann, så jag antar att man får ha massa foundation under.

Outfit of the day

Blev en rätt trist outfit, bara en helt vanlig outfit med jeans och tröja, men för att liva upp den lite la jag till en sjal. Trist med luggen på bilderna att den delade sig :/ Hatar när den gör det :p

    
   


T-shirt: H&M
Jeans: Vila
Sjal: Åhléns
Stövlar: Din Sko
Jacka: H&M

TV-program jag ser: OC

Ja, som jag har skrivit förut så har jag börjat titta på OC. Förut tillhörde jag en av de som HATADE OC, men för ett tag sedan bestämde jag migför att börja titta på det och lånade några DVDer av Camilla. Sen när dom tog slut så började det gå på TV, hur bra som helst! :) Och jag gillar det faktiskt. Det är skönt att titta på och man hänger lätt med. Det är lite väl mycket och överdrivet ibland, men de är ändå det som är kul tycker jag. :) Favoriten är utan tvekan Seth, han har alltid så himla bra kommentarer, som i dagens avsnitt när Luke sa "Vad kollar du på, bög?" så svarade han utan att tänka efter: "Va? Har du lärt dig nya repliker? Okej kör på." Eller liknande. Hur bra som helst :) HAn säger sånt som andra tänker hela tiden också :) Jag gillar! Vad tycker ni om OC och vem är er favorit?
image59

News for today

Läste nyss på msn.se att organisationen PETA, djurrättsaktivister, har startat en ny kampanj emot användandet av päls. De attackerar Mary-Kate and Ashley Olsen för att de använder sig av päls och för att päls ingår i deras klädkollektion. De har döpt om tvillingarna till Hairy-Kate och Trashley, vilket jag fann rätt roligt och passande i deras syfte :p De säger också att "Päls bärs av vackra djur och fula människor", vilket jag inte vet om jag håller med om, men det är ju en bra mening :) Själv gillar jag inte äkta päls heller, jag håller mig till fusk. Vad tycker ni om pälsanvändandet?

Vill ni läsa artikeln och dessutom se vilka kändisar som stödjer PETA, klicka in på: http://starlounge.msn.se/article.cfm?objectID=15347

News for today

Britney Spears. Anklagad för barnmisshandel.

Jag kan inte hjälpa det men ajg tycker faktiskt riktigt synd om henne, visst, hon är kanske inte bra på att ta hand om sina barn, vad vet jag, hon kanske har tagit droger, vilket inte är bra, hon har gjort både de ena och de andra som itne är bra, fine. Hon har det jobbigt. Jag tycker att alla ska sluta vara på henne så mycket. Vart hon än går så är folk på henne, alla kritiserar allt hon gör, allt hon säger. Säger hon något bra så blir hon kritiserad och säger hon något dåligt så blir det skandal. Kan hon inte få ha lite privatliv iallafall? Personligen tror jag att mycket av de dumma saker hon gör beror på just press av alla. Jag tycker att vi ska sluta pressa henen och kritisera henne och istället försöka stötta henne och försöka hjälpa henne att komma på fötter igen, för det är vi, folket, som har gjort henne till det hon är idag.
image58

RSS 2.0